Sådan pifter du nemt stuen op

 Lampe // Tæppe // Bakkebord // Stol // Puder 

Efter jeg har lavet mit lille mini-makeover af min stue, er det gået op for mig hvor lidt, der egentligt skal til for at give hele hytten et ansigtsløft. En stol, et tæppe, farvede puder og en smart lampe er sådan set alt der skal til, for at man får sig en helt ny stue - eller et nyt yndlings 'cosy corner'.

Måske har du set på min Insta-profil, at jeg netop har indrettet et hidtil overset nook hjemme på matriklen og pimpet den lille krog med en smuk stol, et lille bord, eksotisk tæppe, læselampe og farvet glas, der matcher grislingen. Effekten af den ganske simple indretnings-upgrade er overvældende, og hvis det ikke var fordi jeg spænede rundt som en gal i disse dage, ville jeg gladeligt spendere hele min dag i netop dét hjørne. Lænestolen, der hedder Mary og er fra Ilvas 'Trend'-kollektion, er simpelthen så lækker at sidde i, og ligner noget, der er meget dyrere end den egentligt er.

Hvis du vil kopiere stilen fra min stue, har jeg samlet link til ting, der i løbet af nul-komma-fem giver helt samme stilfulde og personlige stemning. Det er nemlig de små specielle items, der gør hele forskellen, når man indretter, så man får sin helt egen stil og ikke noget , der er taget ud af et bolig-katalog.

Sådan ser mit cosy-corner ud: