Kurv
Kurv

Julebelysning

Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Loading...

Julebelysning

Julen er en lysfest, og det er vi helt enige i hos ILVA. Med vores store udvalg af julebelysning kan du skabe den helt rigtige julestemning i dit hjem. Lys er nemlig noget af det allervigtigste for at skabe en harmonisk indretning og specielt til jul.

Lamper, lyskæder og julestjerner er med til at skabe en hyggelig stemning. En god og gennemtænkt julebelysning er også med til at sætte prikken over i’et i din personlige juleindretning.

Udendørs julebelysning

Når man taler om ekstrem udendørs julebelysning, så falder snakken ofte på USA. Her er alt bare større og vildere, og masser af familier gør hvert år et stort nummer ud af deres udendørs julebelysning. Her kan man se huse og haver fuldstændigt oplyst af tusindvis af lyspærer, og folk kommer ofte langvejs fra for at se den fantastiske opsætning af lys og lamper.

Danskerne har naturligvis ladet sig inspirere af denne trend inden for julebelysning, da det er et skønt og humoristisk indslag midt i vintermørket. Hos ILVA har vi mange spændende produkter, der kan pifte din belysning op udenfor hjemmets fire vægge.

Lyskæder

Lyskæderne er rykket indenfor, og du kan bruge dem sammen med levende lys til at skabe en hyggelig og afdæmpet julebelysning. Du kan for eksempel tage blomsterne ud af gulvvasen og erstatte dem med en smuk lyskæde og noget julepynt.

Lyskæderne kan sagtens bruges til at dekorere andre planter i hjemmet, ligesom de kan pynte på julebordet. Prøv også med en lyskæde i brændekurven ved siden af brændeovnen. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken julebelysning, du kan skabe. Hos ILVA har vi et stort udvalg af lyskæder, der giver et varmt skær om aftenen og skaber en hyggelig julebelysning.

Traditionel julebelysning

Ifølge traditionerne har vi altid haft lys på træet og en stjerne på toppen. Når alle lysene tændes samtidigt på træet, stråler og glitrer de om kap i stuen, og det skaber en fantastisk stemning af hygge og varme.

Af alle de slags julebelysning, vi bruger i Danmark, er de mest almindelige former nok lysene på juletræet, kalenderlyset og adventskransen. De findes i utallige udgaver, farver og stilarter, og vi har samlet et bredt udvalg til dig. Hos ILVA finder du lige præcis de typer af lys, du har brug for til din indretning.

Ideer til julebelysning

Skal din julebelysning være moderne eller minimalistisk, eller skal den være mere klassisk og henlede tankerne mod nisser, gran og adventskranse? Eller er du måske mere jordbundet med hang til de rå og naturlige materialer?

Kig forbi dit lokale ILVA varehus eller her på webshoppen og gå på opdagelse i ILVA’s julekollektion. Der finder du blandt andet julestjerner til ophæng, adventsstager og lyskæder til enhver smag.