18varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 18 af 18

Julepynt fra ILVA

Julen nærmer sig med hastige skridt, og nu er det snart tid til at finde de støvede kasser med julepynt frem fra loftet. Gå allerede nu i gang med at supplere julekasserne med årets nye julepynt. Gå på opdagelse hos ILVA, og saml inspiration fra en eller flere af vores tre forskellige juletemaer: Classic Christmas, Casual Christmas og Nature Christmas.

Julepynt til enhver smag

Nogle finder de håndlavede nisser, de arvede glaskugler og cd’en med “Last Christmas” frem allerede i midten af november. Andre er mere til julepynt i nordiske lyse farver og organiske materialer, og så er der dem, der pynter op i moderne mørke toner, spændende kontraster og kombinerer med boligtilbehør i gyldne nuancer.

Måske er du til det hele eller en fin kombination af nyt og gammelt. Uanset hvilken stil, du er til, kan du finde inspiration til årets julepynt hos ILVA. Mange vælger for eksempel at kombinere nyt julepynt med den arvede pynt, børnenes hjemmelavede pynt fra skolen eller DIY julepynt, som giver et unikt udtryk i hjemmet.

Og om du er til det ene eller det andet, er og bliver julepynt hyggeligt og en god mulighed for at hænge nips og sætte rammerne for en hyggelig jul. Lad dig inspirere af boligtendenserne fra 2018, når du vælger julepynt.

Klassisk julepynt

Der er lige så mange traditioner, som der er juletræer. Når det så er sagt, så forbinder mange af os julen med barndommens minder om nisser, duften af brunkager og flettede hjerter. Hos os hedder det Classic Christmas. Lad dig inspirere af vores Classic Christmas, og bland din yndlings julepynt med vores.

Julepynt af naturmaterialer

Med Nature Christmas bruger vi en af årets hotteste trends. Med denne trend får du et råt og naturligt look i din indretning. I Nature Christmas finder du dekorativt julepynt som blandt andet julefigurer i træ, adventskranse og juleophæng.