Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Ingen produkter blev fundet
Viser 0 af 0

Find mere inspiration til julen

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få julehygge uden besvær med et kunstigt juletræ

For rigtig mange mennesker er juletræet en uundværlig del af julen. Man kan næsten ikke forestille sig, at det kan blive jul, hvis ikke det smukke grønne grantræ placeres i stuen med pynt og lys.

Men ikke alle synes, det er lutter lykke med et grantræ midt i stuen, og derfor må nogle vælge det fra, selvom de egentlig godt kunne tænke sig at få et juletræ i hjemmet. Måske er man allergisk? Måske har man kæledyr eller børn, der har svært ved at lade træet være, hvilket resulterer i at alle nålene falder af. Måske bryder man sig egentlig ikke om, at et levende træ skal fældes for nogle få dage i en varm stue? Og måske synes man bare, at tanken om at skulle støvsuge visne grannåle op fra gulvtæppet er helt uoverskueligt midt i juletravlheden.

Og det er nogle af grundende til, at vellignende kunstige juletræer bliver mere og mere populære i de her år. Her er der nemlig mulighed for, at man kan få et smukt pyntet juletræ i hjemmet - samtidig med, at man slipper for alt besværet.

Vellignende kunstige juletræer

I modsætning til hvad mange tror, så behøver et kunstigt juletræ ikke se kunstigt ud. ILVAs kunstige juletræer er udformet og fremstillet, så de får et naturtro look, der kan snyde mange. Der er langt fra de glinsende plastisk-træer, der så dagens lys i tidernes morgen. Så hvis du drømmer om at få juletræ, men ikke giver bøvlet med dryssende nåle, så er et kunstigt juletræ afgjort vejen frem.

Når først det kunstige juletræ er forsynet med lys og pynt, vil de fleste ikke bemærke, at juletræet aldrig har stået i en skov. Og så kan julefreden indfinde sig.

Genanvendeligt juletræ der aldrig visner

Kunstige juletræer er særligt velegnede til jer, der gerne vil have juletræet stående hele december måned. Et ægte juletræ begynder at se lidt trist ud i løbet af 4-5 dage, særligt hvis du ikke har en fancy juletræsfod, der kan vande træet. Men en kunstigt juletræ kan stå hele julen uden at blive krøllet og vissent. Dermed er det et oplagt valg i eksempelvis butikker eller kontorbygninger, hvor man gerne vil have lidt julehygge indenfor, og hvor træet gerne må stå fint en hel måned.

Og fordelen med et kunstigt juletræ er, at det kan genbruges år efter år. Så selvom det måske virker lidt dyrt at skulle anskaffe sig et kunstigt juletræ, vil det med tiden kunne være en billigere løsning end den ægte vare.