Fragt og leveringsydelser

Vi gør opmærksom på, at der er forskellige fragt- og leveringsydelser, afhængig af om du køber i en af vores butikker eller i vores webshops ilva.dk eller ide.dk.

Vi leverer kun til adresser i Danmark

Nedenstående fragt- og leveringsydelser samt priser gælder således kun inden for Danmarks grænser, dvs. på Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm og brofaste øer. Ikke på Grønland og Færøerne.

Det er vigtigt at lave en præcis aftale om levering i forbindelse med købet, da den evt. valgte leveringsydelse skal stå på ordren for at være gyldig.

Fragt- og leveringsydelser

Levering med pakkepost: 49 kr.


Boligtilbehør (galleri, lamper, brugskunst og tekstiler) leveres med PostNord for kun 49 kr*. Vær opmærksom på, at det er PostNords generelle forretningsbetingelser for pakker, som gælder for din forsendelse.

*Bemærk: Enkelte produkter af mere skrøbelig karakter, som eksempelvis spejle, kan ikke leveres med PostNord og må derfor leveres på anden vis, hvilket kan påføre ekstra leveringsomkostninger. Ved bestilling af de vedrørte varer vil den eksakte leveringsomkostning være angivet.

Hvis du har bestilt mere end et produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer, enten hvis varerne er for store eller tunge til at sendes samlet, eller hvis varerne kommer fra forskellige lagre. Vi kan ikke garantere, at leveringerne ankommer samme dag.

Har du spørgsmål angående din levering med PostNord, er du velkommen til at kontakte ILVA & IDEmøblers kundeservice, enten via telefon 88 17 99 10 eller på kundeservice@ilvaide.dk.

Levering til kantsten – uden indbæring: 349 kr.

Dine møbler bliver leveret og placeret ved første dør i gadeplan eller ved første forhindring, der opstår på fragtmandens vej fra bilen til gadedøren. En forhindring kan eksempelvis være en trappe eller en smal port, som møblerne ikke kan komme igennem. Med denne leveringsform bliver dine møbler leveret usamlet og i emballage. Se i øvrigt ILVA & IDEmøblers betingelser ved levering. Læs mere her: Leverings- og afhentningsbetingelser.

Levering med indbæring: 499 kr.

Møbler købt på ilva.dk eller ide.dk leveres af to fragtmænd, der bærer dine møbler ind og placerer dem i boligen efter din anvisning. Vær opmærksom på, at udpakning, samling og bortskaffelse af emballage ikke er en del af denne leveringsydelse. Se i øvrigt ILVA & IDEmøblers betingelser ved levering med transportør. Læs mere her: Leverings- og afhentningsbetingelser.

Levering og montering: 749 kr.

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd, der bærer sofa/madras/lænestol helt ind og samler dem. Ønskes der yderligere hjælp til montering er prisen 250 kr. pr. enhed.
Bemærk: Denne service tilbydes ikke på vores webshops. Kontakt venligst nærmeste bolighus.

Levering og bortskaffelse: 1.099 kr.

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd på det sted i boligen, hvor du ønsker dem placeret, som desuden bortskaffer dine gamle møbler. Vi medtager returmøbler svarende til dem, vi leverer. Det eneste, du skal gøre, er at skille møblet ad.
Bemærk: Denne service tilbydes ikke på vores webshops, kontakt venligst nærmeste bolighus.

Levering, montering og bortskaffelse: 1.349 kr.

Dine møbler bliver leveret af to fragtmænd på det sted i boligen, hvor du ønsker dem placeret. Fragtmændene monterer de nye møbler og bortskaffer de gamle. Vi medtager returmøbler svarende til dem, vi leverer. Det eneste, du skal gøre, er at skille møblet ad.
Bemærk: Denne service tilbydes ikke på vores webshops, kontakt venligst nærmeste bolighus.

Ekspreslevering


Varerne kan bringes ud indenfor få timer direkte fra vores butikker med ekspres transport. Vi sørger gerne for bestilling. Betaling for transporten afregnes direkte med transportfirmaet efter fast takst afhængig af postnummer. Der er én mand i bilen, men to mand kan bestilles mod merbetaling.
Bemærk: Denne service tilbydes ikke på vores webshops. Kontakt venligst nærmeste bolighus.

Udstillingsmodeller fra en af vores butikker kan kun leveres med ekspreslevering.

Kontakt din nærmeste ILVA eller IDEmøbler for detaljer omkring levering fra vores butikker.