Prissikkerhed

Finder du, op til 30 dage efter dit køb, din vare billigere hos os eller i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen på et gavekort.

Hvad skal du gøre?

Skulle du mod forventning finde det ønskede produkt billigere hos os eller i en anden butik efter dit køb, så kontakt et af vores bolighuse eller vores kundeservice med din dokumentation: kundeservice@ilvaide.dk eller telefon 88 17 99 10.

Prisen skal opfylde vores enkle betingelser, som du kan læse nedenfor.

Betingelser:

  • Købsdatoen er den dato, du får din vare i fysisk besiddelse, hvilket betragtes som den leverings- eller afhentningsdato, der fremgår af din senest opdaterede ordrebekræftelse. Hvis du afhenter din vare senere end den dato, der er angivet på ordrebekræftelsen, er det naturligvis først den dato, hvor du afhenter din vare, der gælder som købsdato.
  • Du skal henvende dig til kundeservice eller i butikken, mens den nedsatte pris er gældende. Husk at medbringe din bon eller ordrebekræftelse.
  • Prissikkerhed omfatter ikke restpartier, køtilbud, åbningstilbud, udstillingsmodeller, specialbestillinger og havemøbler mv. der er nedsat til sæsonafslutning. Prissikkerhed omfatter heller ikke serviceydelser såsom leveringsydelser.
  • Gælder kun privatkøb.