Loftslamper

Viser 24 af 137
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 137

Inspiration til belysning hjemme hos dig

Uundgåelige Pearl pendel

Lys hjemmet op på denne smarte måde

Uundgåelige Ray pendel

Find den rigtige loftlampe til netop dit hjem

Hos ILVA finder du et stort udvalg af loftlamper og pendler i mange forskellige stilarter, materialer, former og farver. Uanset om det er en lækker pendel over spisebordet, en farverig lampe til børneværelset eller en praktisk loftlampe til gangen, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos ILVA kan du være sikker på at finde både de klassiske lamper i tidløst design og de lamper, der er designet efter de seneste nye tendenser.

Få den rigtige belysning over spisebordet med en lækker pendel

En pendel lampe er for mange det naturlige valg over spisebordet. Her har du et utal af modeller at vælge imellem, så du kan finde lige akkurat den lampe, der passer bedst til netop din spisestue eller køkken-alrum. Når du vælger en spisebordslampe, er det bestemt ikke ligegyldigt, hvad du vælger. Først og fremmest betyder lyset ved bordet meget, når du sætter dig med familie eller venner for at nyde et dejligt måltid. Det er rart at kunne se, hvad der bliver serveret. Men det er bestemt ikke rart at blive blændet af en skarp pære. Vælg derfor en lampe til spisebordet, der retter det direkte lys nedad og sørg samtidig for at hænge lampen i den rigtige højde over bordet. Hæng eksempelvis ikke lampe for højt op, men sørg samtidig for, at også høje personer kan se under pendlen og tale med personen på den anden side af bordet.

Hvis du har et stort spisebord, der er mere en 180 cm langt, kan det være nødvendigt med 2 pendler, så der også kommer lys ned til enderne af bordet. Eller vælg en loftlampe med flere lyskilder, der kan oplyse hele bordets længde.