Populære produkter i denne kategori

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Lyskilder og pærer

Viser 24 af 73
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 73

Inspiration til belysning hjemme hos dig

Uundgåelige Pearl pendel

Lys hjemmet op på denne smarte måde

Uundgåelige Ray pendel

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Lys er livets kilde

Man siger, at lys er livets kilde, og det er ILVA helt enige i. Belysningen er noget af det vigtigste i indretningen – hvis ikke dét vigtigste. Ikke nok med, at lamper oplyser rummene og gør vores liv meget lettere, så er lamper også med til at skabe hygge. Lys med et varmt skær kan få øjnene til at slappe af, hvorimod et koldt skær får kroppen op på dupperne. Lys gør en kæmpe forskel i vores hverdag, derfor er det også vigtigt, at husets belysning er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Når ILVA har hjulpet dig med at finde de perfekte lamper og de helt rigtige elpærer, så mangler du kun de afsluttende detaljer. De sidste el-artikler og tilbehør til belysningen kan hurtigt blive glemt i forbifarten. Har du husket forlængerledningen, så din nye bordlampe rent faktisk kan nå hen til skrivebordet? Og har du husket ledningsophænget? Hvis ikke, så frygt ej. ILVAs webshop har alt det løse til dine nye lamper. Vi sørger nemlig for at stå klar med de småting, du kommer til at mangle – og det gælder uanset, om du mangler fem meter sort ledning eller måske en hvid porcelænsfatning. Du kan med lethed bestille det her på siden. Så sørger vi for at levere tingene til din dør indenfor ganske kort tid. Du behøver derfor ikke bevæge dig ned i din lokale ILVA, når du har glemt forlængerledningen. Lad os klare transporten, så du kan slappe hjemme i din varme stue.

Elpærer med synlige glødetråde er det nye sort

Ledninger og elpærer behøver ikke være kedelige og grimme. Indenfor de seneste par år er elpærer med synlige glødetråde og stofledninger blevet et kæmpe hit. Disse skaber nemlig et rustikt og industrielt look, uden at dominere et rum. Med en stofledning kan du hurtigt pifte en gammel lampe op, uden at du behøver at slå hul på sparegrisen. En stofledning kan du nemt og billigt anskaffe dig, og så fås den i alverdens sjove farver. Aldrig mere behøver du at nøjes med at se på en grim og kedelig ledning. Lad dig inspirere af nutidens trends og skift dine traditionelle ledninger ud med en flot stofledning. Du kan også gå hele vejen og anskaffe dig en stofledning med fatning, hvor pæren skal være synlig. Med en flot og dekorativ pære med synlige glødetråde kan du skabe en original stil i dit hjem, hvis du hænger et par stykker på en række over køkkenbordet. Hvis du ikke lige er solgt på ideen om synlige elpærer, så tilbyder vi også en masse andre typer belysning, der vil med garanti falde i din smag. Tag et kig på vores loftlamper, bordlamper eller gulvlamper.