Benny Frandsen

Frandsens Lighting - Dans design

Benny Frandsen etablerede Frandsen Lighting. Det danske designmærke har i over 40 år skabt smukke lamper i god kvalitet, hvor kundernes mening har vægtet højt. Frandsen Lighting har mange lamper i forskellige former og farver, der egner sig til det moderne og velindrettede hjem.

Produkter:
2

Benny Frandsen

Mens ungdomsoprøret rasede udenfor i 1960’erne, sad den 28-årige nyuddannede elektriker Benny Frandsen og byggede lamper hjemme i sin kælder. I begyndelsen var lamperne firkantede, men den kreative entreprenør opdagede hurtigt, at danskerne tørstede efter runde lamper. Derfor udviklede han den ikoniske lampe Ball i forskellige udgaver til både gulv, væg og bord. Det blev startskuddet til den unge iværksætters succes som lampemager.
Kælderen er i dag for længst udskiftet med et stort domicil i Horsens. Frandsen Lighting sælger funktionelle lamper i moderne, skandinavisk design til hele verden, ofte i tæt samarbejde med eftertragtede, danske designere. Over 40 års erfaring med at skabe den perfekte lampe sikrer Frandsen Lightnings kunder høj kvalitet, funktionelt lys og – ikke mindst - smukt design.


Frandsen Lighting A/S er en del af Frandsen Group, som desuden består af Frandsen Project, der blandt andet laver unika designløsninger til hoteller og restauranter samt Verpan, der producerer en lang række af Verner Pantons populære møbel- og lampedesign.