Wood and Vision

Produkter:
10
Produkter:
10
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 10 af 10

Populære produkter i denne kategori

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Dansk design & dansk traditioner

Units reolsystemet, kvalitet, design og elegance lige til at sætte op og tage i brug. Units reolsystemet er består af en række færdigmonterede reol, skænke og medie moduler, som er klar til at hænge op eller sætte på ben og tage i brug.

Det slanke korpus ,45 graders samling, den afrundede forkant på modulerne og elegante udfræsede greb på låger og skuffer er alt sammen med til at give Units dets karakteristiske design som på engang er både klassisk og moderne. Alle Skuffer og låger er med softclose og har vendbare grebsbrikker, der giver muligheden for at ændre det visuelle udtryk i reolen.

Wood & Vision

Siden 1968 har Wood & Vision haft tradition for at bringe møbelarkitekter og snedkere sammen. Det har gjort virksomheden til eksponent for stolte danske møbeltraditioner – for når kreativitet, kvalitet og håndværk forenes, løftes resultatet til nye højder.

Med afsæt i deres Wood and Vision-filosofi kombineres godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer. PBJ Furnitures kompetencer spænder fra træ, finér og malede overflader til en nysgerrig og ofte utraditionel anvendelse af blandt andet laminater, linoleum og polstring på stole.


Designerens kreativitet forstærkes gennem samarbejdet med håndværkeren, der kender alt til materialer, teknikker og muligheder. Resultatet er møbler med idé og identitet, form og funktion, finish og finesse, dynamik og detaljer.