Kurv
Kurv

Koncept

I ILVAs koncept afdeling er det butiksoplevelsen i kundens sted, der er i centrum. Teamet sørger for, at ILVAs to årlige kollektioner bliver gjort sæsonklar i bolighusene igennem synliggørelse og iscenesættelse af alle ILVAs produkter, således bolighusene altid skaber en inspirerende butiksoplevelse.

     

Hvad består din hverdag af hos ILVA?

I ILVAs Koncept afdeling er produkterne altid i fokus – Eksponering og indramning af hvert enkelt produkt. Henriette og teamet skal sikre visuel og salgsmæssig udvikling med en kommerciel tilgang. Henriette fortæller:

”Mit ansvar er at skabe den bedste butiksoplevelse for kunden. Det handler om at synliggøre og iscenesætte ILVAs produkter og skabe en inspirerende og salgsfremmende butiksoplevelse i overensstemmelse med ILVAs strategi. Jeg arbejder med, hvordan vi får kollektioner til at ”leve” ude i bolighusene, så kunderne synes, at det er inspirerende at være i butikkerne, samtidig med at det passer sammen med hvem ILVA er, og hvad ILVA repræsenterer”

Hvad er fedt ved at arbejde hos ILVA?

I ILVA har vi utrolig mange Ildsjæle, og man mærker tydeligt begejstring og passion hos de enkelte kollegaer. Det er givende og det smitter at være en del af et team, hvor alle er dedikerede og virkelig brænder for projektet. Henriette fortæller, at det, at hver enkelt medarbejder mærker en glæde i at gå arbejde hver dag, og oplever at deres arbejde gør en forskel, motiverer hende i hverdagen.

To dage er aldrig ens. Den ene dag kan sagtens stå på et nyt butiksprojekt, den næste udarbejdelse af Guidelines til butikkerne og den tredje måske et facelift af en ældre butik. Det er lige præcis sådan det skal være i en Koncept afdeling.

”For mig personligt fylder kreativitet en stor del af mit arbejds- og privatliv. Hele Verden er jo et stort Moodboard, og hos ILVA er det muligt at udvikle og udfolde den kreativitet man møder. Ingen ideer er for store eller for små. Kunsten er så bare at sætte ILVA filteret på, så vi adresserer kreativiteten rigtigt. 

    

    

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her 

     

    

      

Loading...