Kurv
Kurv

Økonomi

ILVAs økonomiafdeling varetager håndteringen af samtlige finansielle posteringer i vores virksomhed. Det er teamet i denne afdeling, der tager hånd om alt hvad der vedrører løn, debitering og kreditering, månedsrapportering og årsrapporter m.fl.

     

Thomas, Regnskabschef - Økonomi

Hvad gør ILVA til en god arbejdsplads?

Hos ILVA vægter vi vores kultur og samarbejde på tværs af afdelinger meget højt. Her har alle medarbejdere mulighed for at snakke og sparre med hinanden, så man kan udvikle sig på flere planer.

”Jeg synes, at vi har en god kultur, og jeg føler der er et supergodt sammenhold på tværs af logistik, hovedkontoret og butikkerne. Vi er blevet koblet meget tættere sammen på tværs, og der er sket rigtig meget de seneste år. Jeg er stolt over at sige, at jeg arbejder ved ILVA – alle medarbejdere på tværs af afdelingerne vil hinanden det bedste og booster hinanden til at gøre det endnu bedre hver dag.”, siger Thomas.

Hvad motiverer og glæder dig i din hverdag på arbejdet?

”Det, der motiverer mig, er udfordringer. Selvfølgelig må der gerne være noget, der er genkendeligt, men størstedelen af arbejdet skal bestå af udfordringer, noget spændende som man kan grave i og bruge tid på. Det skal være udfordrende at arbejde, da jeg ikke trives i at lave det samme hver dag. Heldigvis er der altid noget spændende at grave og fordybe sig i hos ILVA, og det elsker jeg”, siger Thomas.

     

     

Hvad gør ILVA til en god arbejdsplads?

Hos ILVA vægter vi åbenhed højt. Vi arbejder med en flad skruktur, hvor det er muligt at snakke med ledere på tværs, hvis der er udfordringer i hverdagen, eller hvis man har nogle spørgsmål. Hos ILVA bliver der lyttet til, hvad alle har på hjerte, og det er vigtigt, at der er et godt samarbejde afdelingerne imellem.

”Som medarbejder ved man, at man sagtens kan gå op til direktøren. Det kan godt være, at man ikke gør det så tit, men man ved, at man kan. Det er tydeligt, at alle går rigtig meget op i, at alle skal have det godt, og at vi løser opgaverne i fællesskab. Jeg skal eksempelvis ikke overlevere noget, der ikke giver mening for andre, men jeg skal altid gøre tingene ordentligt”, siger Anders

Hvad har betydning for, at du har lyst til at gå på arbejde?

Det er vigtigt, at der er et godt fællesskab i alle afdelinger, da det er med til at gøre arbejdsopgaver og løsninger endnu bedre. I ILVA tror vi på, at glade medarbejdere der trives medfører et stærke ILVA. Derfor har vi fokus på, at de forskellige afdelinger fungerer godt individuelt og på tværs af hinanden.

”Min afdeling og min chef har stor betydning for, at jeg glæder mig til at komme på arbejde. Sammenholdet og teamet betyder rigtig meget for mig. Jeg tror næsten det kommer før selve arbejdet. Arbejdsopgaverne må gerne være lidt tunge engang i mellem, når bare jeg har det godt med mine kollegaer”, slutter Anders. 

     

Du kan finde alle vores ledige stillinger ved at trykke her 

     

    

      

Loading...