Som en del af IDdesign koncernen og med et landsdækkende butiksnetværk er vi en stor organisation, hvilket åbner op for en række karrieremuligheder. Vi har fokus på interne karrieremuligheder og udvikling og arbejder målrettet for at vejlede medarbejdere med potentiale og ambitioner til en karriere inden for ILVA. Læs om de mangel forskellige jobmuligheder, du finder hos ILVA.

Bliv medarbejder på hovedkontoret

Bliv medarbejder i et bolighus

Bliv medarbejder på lager

Fra butik til hovedkontor

Kim, Project Manager ERP Retail


Karriereforløb

Jeg har været ansat hos ILVA siden 2001, hvor jeg i forbindelse med mit sabbatår startede i serviceafdelingen. Herefter tog min karriere form og jeg har gennem tiden været i flere forskellige jobfunktioner i ILVA butikkerne både i Danmark og i Sverige samt været med på talentholdet. Jeg er nu projektleder på ILVA’s nye IT-system, hvor jeg via mit kendskab til organisationen skal sikre, at vi medtænker ILVA butikkernes driftsfunktioner.

Fokus på medarbejderudvikling

Mit karriereforløb har i høj grad formet sig gennem intern headhunting og organisationen har hjulpet min karriere godt på vej bl.a. gennem diverse uddannelses- og coachingforløb. Da vi er en meget praktisk organisation, er det altid motiverende og givende at få noget teori bygget på praksis.

Opskriften på en succesfuld karriere hos ILVA

Man skal tænke ud af boksen, bidrage med nye ideer, levere arbejde af høj kvalitet og have en masse gåpåmod. Dette er kompetencer, jeg i hvert fald vurderer har medført, at jeg er blevet bemærket i organisationen, og som har givet mig nye jobmæssige udfordringer.

Et råd med på vejen

Når man søger job, tænker jeg, at man skal huske at se på, hvilke karrieremuligheder der er inden for den organisation, som man søger i, og dermed ikke kun på selve jobbet. Man skal tænke langsigtet.