Kurv
Kurv

Vi matcher alle priser

både ONLINE og i vores bolighuse

Vi ønsker, at du er tryg, og vi matcher derfor laveste pris i bolighus og på nettet.

Det er vigtigt for os at sikre, at du får den bedste pris på de møbler, du drømmer om. Vi ønsker at være dit foretrukne bolighus, og vi vil derfor også gerne give dig den bedste pris. Hvis du ser, at et møbel er til en lavere pris et andet sted, så fortæl os det. Derefter vil du få det til samme pris. 

Når du er ved at købe et produkt hos os, og du måske opdager, at den fås til en lavere pris et andet sted, vil du få den til samme pris hos os. Vi værdsætter dig som kunde, og vi ønsker derfor også at give dig den bedste service.

Du skal blot henvende dig i dit lokale ILVA bolighus eller til vores kundeservice, så vil vi hjælpe dig med at få varen til den rette pris.

Betingelser

Købsdatoen er den dato, du får din vare i fysisk besiddelse, hvilket betragtes som den leverings- eller afhentningsdato, der fremgår af din senest opdaterede ordrebekræftelse. Hvis du afhenter din vare senere end den dato, der er angivet på ordrebekræftelsen, er det naturligvis først den dato, hvor du afhenter din vare, der gælder som købsdato.

Du skal henvende dig til kundeservice eller i bolighuset, mens den nedsatte pris er gældende. Husk at medbringe din bon eller ordrebekræftelse.

Prissikkerhed omfatter ikke restpartier, køtilbud, åbningstilbud, udstillingsmodeller, specialbestillinger og havemøbler mv. der er nedsat til sæsonafslutning. Prissikkerhed omfatter heller ikke serviceydelser såsom leveringsydelser.

Gælder kun privatkøb.

Loading...
Loading...