Leg med farver

Med denne trend skejer vi ud med farver alle de steder, hvor det giver mening. Vi leger med et væld af tone i tone-nuancer, som skaber et let legende, men dog stadig roligt udtryk. Og samtidig leger vi også med at mikse forskellige farver, der ofte skaber et mere dramatisk og iøjnefaldende udtryk.

Uanset hvilken vej du har lyst til at gå, er farve-trenden den perfekte mulighed for at give din indretning et frisk pust og nyt liv.

Den varme, røde

Den friske, gule

Den sommerlige, grønne

Den neutrale, grå

Den varme, røde

I den lyse ende har vi den skønne røde, som vi kalder for ’Barn Red’; en let solfalmet, støvet rød som gør sig fantastisk på både store og små overflader. I samme støvede familie har vi en rød farve, der læner sig tæt op ad den brune med lidt mere dybde. I den modsatte ende af skalaen finder du sæsonens absolutte must have-farve, som er den velkendte vinrøde. Den dybe vinrøde farve er med til at give både et roligt men samtidig eksklusivt udtryk. Selvom farven på større flader kan virke modig, er den ideel til sofaer og lænestole, boligtekstiler og diverse tilbehør til boligen.

Den friske, gule

Én af sæsonens mest gennemtrængende farvetrends består af forskellige gule toner. Helt fra den sarte pastelgule, som skaber en let sommerstemning over til en mere sennepsgul tone, som giver både blikfang men også fungerer godt i kombination med sæsonens øvrige brændte og varme toner.

Yderst på den gule skala har vi den farve, vi kalder tapenade, som er en varm og støvet gul tone med grønligt skær, som er fantastisk i sig selv – men når den bliver sat sammen med sæsonens vinrøde toner, opstår der sand magi.

Den sommerlige, grønne

Det grønne univers er spækket med smukke, douchede og delikate grønne toner. Fælles for dem alle er, at de giver er sommerligt præg til boligen – men på en rolig og afdæmpet måde. Sæsonens grønne toner gør sig godt på såvel møbler som boligtekstil, men bestemt også på varer med hårde overflader såsom keramik og metal. Denne sarte skala egner sig særdeles godt til vores nordiske livsstil og klæder de mange egetræsmøbler og lyse indretninger, vi kender til herhjemme.

Den neutrale, grå

Den sidste farveskala favner alle neutralerne. De seneste sæsoner har de kolde grå toner haft en fremtrædende rolle – og her til sommer er der stadig en flot palet af grå toner, som vi nu mikser med smukke støvede nuancer.
Den neutrale, grå farveskala arbejder utroligt godt sammen med den nordiske indretningsstil – den spiller godt sammen med de hvide vægge og trægulvene. Samtidig med at den giver lidt kant og varme til den ellers lidt stringente stil, vi er vant til at indrette med.

Lad dig inspirere til dit hjem 🖤

Se alle

nyheder

Få inspiration til

dit hjem

Se alle

sæsonens trends