Leg med farver

Med denne trend skejer vi ud med farver alle de steder, hvor det giver mening. Vi leger med et væld af tone i tone-nuancer, som skaber et let legende, men dog stadig roligt udtryk. Og samtidig leger vi også med at mikse forskellige farver, der ofte skaber et mere dramatisk og iøjnefaldende udtryk.

Uanset hvilken vej du har lyst til at gå, er farve-trenden den perfekte mulighed for at give din indretning et frisk pust og nyt liv.

Vinrød

Okkergul

Mosgrøn

Vinrød

I dende sæson finder du den absolutte must have-farve, som er den velkendte vinrøde. Den dybe vinrøde farve er med til at give både et roligt men samtidig eksklusivt udtryk. Selvom farven på større flader kan virke modig, er den ideel til sofaer og lænestole, boligtekstiler og diverse tilbehør til boligen.

Okkergul

Yderst på den gule skala har vi den farve, vi kalder okker, som er en varm og støvet gul tone med grønligt skær, som er fantastisk i sig selv – men når den bliver sat sammen med sæsonens vinrøde toner, opstår der sand magi.

Mosgrøn

Det grønne univers er spækket med smukke og delikate grønne toner. Fælles for dem alle er, at de giver er let præg til boligen. Sæsonens grønne toner gør sig godt på såvel møbler som boligtekstil. Denne farveskala egner sig særdeles godt til den mørke og hyggelige tid, vi går ind i og klæder de mange egetræsmøbler og lyse indretninger, vi kender til herhjemme.

Lad dig inspirere til dit hjem 🖤

Se alle

nyheder

Få inspiration til

dit hjem

Se alle

sæsonens trends

Populære kategorier

 • Online leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,- Møbler: fra 349,-

 • Gratis levering til bolighus

  Køb dine varer online og få leveret gratis til dit bolighus

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Reklamationsret

  Vi giver dig 30 mdr til at reklamere over en vare

 • Prissikkerhed

  Vi tilbyder 30 dages prissikkerhed