5 fordele når du køber seng i ILVA

Få råd til din nye seng

I ILVA får du råd til din helt rigtige seng, vi synes nemlig ikke, at du skal købe den første, den bedste. En er måske for blød, og en er for hård, men én ting er sikkert; din seng skal passe lige præcis til dig og din økonomi. Hos ILVA finder du Danmarks største udvalg af kvalitetssenge i alle prisklasser, samlet under ét tag, derfor har vi helt sikkert også én til dig.

At få råd til en ny seng handler ikke bare om økonomi, det handler i høj grad også om god rådgivning. Vores SengeRådgivere har modtaget ekstra uddannelse og træning, der kvalificerer dem til at yde en faglig og personlig rådgivning. Du kan trygt lægge dit sengekøb i deres hænder, de skal nok hjælpe dig med at finde din nye seng, der passer perfekt til dig.

Book en SengeRådgiver her

Prissikkerhed

Prisændringer, kampagner, rabatter og konkurrence – det kan være svært at gennemskue, om du har betalt den rigtige pris. Derfor tilbyder vi altid prissikkerhed. Finder du, op til 30 dage efter dit køb, din seng billigere hos os eller i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen på et gavekort.

Læs mere

Rentefri finansiering

Det kan være dyrt at købe en ny seng, der skal holde i mange år, så det er vigtigt ikke at gå på kompromis, hverken med kvalitet eller komfort. Vi tilbyder altid at finansiere dit køb, helt uden renter, og du vælger selv, om du vil betale over 10, 20 eller 50 måneder*.

Læs mere

Gratis levering

Når du har købt din nye seng hos os, leverer vi den selvfølgelig hjem til dig helt gratis. Det manglede da bare. Og når vi har leveret din nye seng, tager vi også gerne din gamle med retur. Så du skal kun tænke på at sove godt i din nye seng.

Læs mere her

90 nætters ombytningsret

Nogle gange skal man prøve for at vide, og det er der råd for. Når du køber din nye seng hos os, får du samtidig op til 90 nætters ombytningsret, så er det bare at lægge dig til godt rette og mærke, hvordan du sover.

Læs mere

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Fortvivl ej. Hos ILVA vil vi så gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til netop dine behov. Læs vores guide om hvordan du vælger den helt rigtige seng, og hvad der kan være medhjælpende til en god nattesøvn.

Vi guider dig

til at vælge den rigtige madras

Vi guider dig

til en god søvn

Vi guider dig

til den rigtige dyne og pude

Find din nye seng blandt Danmarks største udvalg

Hos ILVA finder du en seng til ethvert behov. Drømmer du om en nattesøvn i en boksmadras, en kontinental- eller elevationsseng?

Uanset hvad du ønsker, finder du den hjælp, du behøver i ILVA. Tøv ikke med at spørge vores særligt uddannede SengeRådgivere - vi hjælper dig hellere end gerne med at få den bedste nattesøvn.

Se alle

boksmadrasser

Se alle

kontinentalsenge

Se alle

elevationssenge