5 fordele når du køber seng i ILVA

16. sep 2019

Få råd til din nye seng

I ILVA giver vi dig råd til din helt rigtige seng, vi synes nemlig ikke, at du skal købe den første, den bedste. En er måske for blød og en er for hård, men én ting er sikkert, din seng skal passe lige præcis til dig og din økonomi. Hos ILVA har vi Danmarks største udvalg af kvalitetssenge i alle prisklasser, samlet under ét tag, derfor har vi helt sikkert også én til dig.

At få råd til en ny seng handler ikke bare om økonomi, det handler i høj grad også om god rådgivning. Vores SengeRådgivere har modtaget ekstra uddannelse og træning, der kvalificerer dem til at yde en faglig og personlig rådgivning. Du kan trygt lægge dit sengekøb i deres hænder, de skal nok hjælpe dig.

Book en SengeRådgiver her

Prisændringer, kampagner og rabatter og konkurrence – det kan være svært at gennemskue, om du har betalt den rigtige pris, derfor tilbyder vi altid prissikkerhed. Finder du, op til 30 dage efter dit køb, din seng billigere hos os eller i en anden butik, udbetaler vi prisforskellen på et gavekort.

Læs mere

Det kan være dyrt at købe en ny seng, den skal holde i mange år, så det er vigtigt ikke at gå på kompromis, hverken med kvalitet eller komfort. Vi tilbyder altid at finansiere dit køb, helt uden renter og du vælger selv, om du vil betale over 10, 20 eller 50 måneder*.

Læs mere

Når du har købt din nye seng hos os, leverer vi den selvfølgelig hjem til dig helt gratis, det manglede da bare.

Læs mere her

Nogle gange skal man prøve for at vide og det er der råd for. Når du køber din nye seng hos os, får du samtidig op til 90-nætters ombytningsret, så er det bare at lægge dig til rette og mærke, hvordan du sover.

Læs mere

*Samlet kreditbeløb 25.000 kr. Månedlig ydelse 539 kr. I 50 mdr. Samlede kreditomkostninger 1.950 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 26.950 kr. Fast debitorrente 0% i 50 mdr. ÅOP 3,6% (forudsat automatisk kortbetaling). Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Fortvivl ej. Hos ILVA vil vi så gerne hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til netop dine behov. Læs vores guide om hvordan du vælger den helt rigtige seng og hvad der kan være medhjælpende til en god nattesøvn.

Vi guider dig

til at vælge den rigtige madras

Vi guider dig

til en god søvn

Vi guider dig

til den rigtige belysning

Find din nye seng her

Se alle

boksmadrasser

Se alle

kontinentalsenge

Se alle

elevationssenge