ILVA støtter Just Human, stiftet af Chris MacDonald

ILVA har indgået et non-profit samarbejde med Just Human, som er stiftet af den anerkendte humanfysiolog Chris MacDonald. Chris MacDonald og Just Human har fokus på trivsel og sundhed og har i samarbejde med ILVA en mission om at gøre unge og deres forældre opmærksomme på, hvor afgørende søvn er for både udvikling og trivsel. Sammen vil vi få dig til at sove bedre.

Søvn er afgørende for alle menneskers mentale sundhed. Hvad sker der, hvis du ikke får nok søvn? Hvilken temperatur er bedst at sove i? Og hvordan er det med børn, søvn og indlæring? Det kan du få mere viden om i videoen nedenfor.

VÅGN OP PÅ 100%

Du kender sikkert alt til at lade telefonen op, når du går i seng om aftenen. Men det er trods alt vigtigere at du bliver ladet op. Og faktisk står den allerbedste menneskelige oplader i soveværelset - nemlig sengen.

DU ER INVITERET TIL GRATIS WEBINAR MED CHRIS MACDONALD

Webinaret bliver afholdt d. 19. januar fra 20:00-21:15 - og alt du skal gøre for at sikre din deltagelse, er at tilmelde dig herunder via linket - det er helt GRATIS.

Få SengeRådgivning i ILVA

Hos ILVA er vores SengeRådgivere ekstra uddannede og har fået særlig træning. De er altid klar med faglig og personlig rådgivning til dig, når du skal finde den helt rigtige seng.


Se Danmarks største udvalg af senge

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,-

  Møbler: fra 349,-*

  *Gratis ved køb over 3.000,-

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Attraktiv finansiering

  Betal over 10, 20 eller 50 mdr.

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse