DU ER INVITERET TIL GRATIS WEBINAR MED CHRIS MACDONALD

Chris giver din spændende indsigt i den gode søvn. Webinaret bliver afholdt d. 19. januar fra 20:00-21:15 - og alt du skal gøre for at sikre din deltagelse, er at tilmelde dig herunder via linket - det er helt GRATIS.

Tilmed dig gratis webinar

Få uundværlig indsigt i søvnvaner og konsekvenserne heraf. Sammen med Just Human tilbyder vi et gratis online foredrag med Chris MacDonald.

Til foredraget får du vigtig viden omkring søvn og hvordan man kommer dårlige vaner til livs. Du får desuden mulighed for at stille Chris spørgsmål.

Immunforsvar og søvn

En god nats søvn og en regelmæssig døgnrytme forstærker immunforsvaret, hvilket gør det lettere for kroppen at bekæmpe sygdomme som influenza.

Motion og søvn

Motion og intens aktivitet er godt for dit helbred, men hold dig i ro inden sengetid, da adrenalinen ellers vil holde dig vågen.

Alkohol og søvn

Døsig kørsel er til samme fare som promillekørsel, og mangel på dyb søvn i længere perioder kan gøre dig usikker og sænke din reaktionsevne.

Motion og søvn

Motion og intens aktivitet er godt for dit helbred, men hold dig i ro inden sengetid, da adrenalinen ellers vil holde dig vågen.

ILVA har indgået et non-profit samarbejde med Just Human, som er stiftet af den anerkendte humanfysiolog Chris MacDonald. Chris MacDonald og Just Human har fokus på trivsel og sundhed og har i samarbejde med ILVA en mission om at gøre unge og deres forældre opmærksomme på, hvor afgørende søvn er for både udvikling og trivsel. Sammen vil vi få dig til at sove bedre.

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populære kategorier

 • Leveringspriser

  Boligtilbehør: fra 39,-

  Møbler: fra 349,-*

  *Gratis ved køb over 3.000,-

 • Gratis levering

  Køb møbler for over 3.000,- og få leveret gratis til kantsten

 • Byt i bolighus

  Shop online og byt i bolighus

 • Attraktiv finansiering

  Betal over 10, 20 eller 50 mdr.

 • Prissikkerhed

  Vi matcher alle priser

  - både online og i vores bolighuse