Kurv
Kurv

Sengeguide - hvilken seng skal jeg vælge?

Hos ILVA har vi mange års erfaring og et stort udvalg af senge, madrasser og tilbehør til soveværelset. Vi har særligt uddannede SengeRådgivere der altid står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige seng.

  • Hvilken type seng skal du vælge? 
  • Hvilken størrelse seng og madras skal du vælge?
  • Hvordan vælger du den rette fasthed til dit behov?
  • Hvilken topmadras passer til dig?

     

Hvis du har brug for hjælp af en af vores SengeRådgivere, er du altid velkommen til at besøge et af vores bolighuse. Du kan med fordel benytte vores online chat-support nederst i højre hjørne på siden, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

     

Hvilken type seng skal du vælge?

Det første du skal beslutte dig for, når du skal have en ny seng, er, hvilken sengetype du skal have. Hos ILVA har vi forskellige sengetyper at vælge imellem. Hør vores SengeRådgiver Kathrine fortælle om vores udvalg af sengetyper:

     

Hvilken størrelse seng og madras skal du vælge?

For at få den bedste søvn, skal størrelsen på sengen tilpasses efter dine bevægelser. Det er vigtigt, at sengen ikke bliver for lille, så du får en uforstyrret nattesøvn – specielt hvis du sover med en partner.

Hvilken størrelse passer bedst til dine behov?

Vil du sove godt med din partner, anbefaler vi, at I vælger en seng i størrelsen 160x200 cm eller derover.

Sover du derimod alene, kan du sagtens overveje en seng i størrelsen 140x200 cm. Hvis pladsen er trang, og du derfor leder efter en mindre seng, vil en enkeltseng i størrelsen 90x200 cm eller en seng i størrelsen 120x200 cm, være et fornuftigt valg. Leder du derimod efter en seng til dit barn, anbefales en størrelse 90x200 cm.

Senge til par

Som par vil mange gerne have den samme seng og ligge sammen, og vi hjælper naturligvis med at finde en seng, hvor både du og din partner får den bedste søvn. Hør vores SengeRådgiver uddybe i videoen nedenfor:

    

Hvordan vælger du den rette fasthed til dit behov?

Det er individuelt hvilken fasthed, der passer bedst til dig, og det afhænger af din kropstype og præferencer. Du bør overveje, om du har særlige behov; Vågner du f.eks. af og til med smerter i muskler og led, så kan du vælge en fasthed, der er designet til at fordele kroppens tryk og forebygge smerter.

          

Hvilken topmadras passer til dig?

Topmadrassen lægges oven på madrassen og vil først og fremmest øge din komfort. Den transporterer sved væk fra kroppen og regulerer din sovetemperatur. Derudover er den med til at højne hygiejnen i din seng, da betrækket kan vaskes ved 60 grader. En topmadras bør udskiftes hvert 5.–7. år, men kan til gengæld forlænge levetiden på din madras.

Hos ILVA har vi to typer af topmadrasser, hør om forskellen i denne video:

       

Vær tryg når du køber seng hos ILVA

Hos ILVA vil vi gerne bidrage til en god nats søvn, derfor får du en række fordele, når du handler hos os. Vores SengeRådgiver Kathrine fortæller kort om nogle af fordelene i videoen nedenfor.

     

Hos ILVA får du altid

Loading...