Viser 7 af 7 produkter
Dunlopillo BASIC+3D, 180x200

25.997,-
   

Antal på web-lager: 9 ?

Se mere
Dunlopillo BASIC+3D, 180x200

27.999,-
   

Antal på web-lager: 9 ?

Se mere
Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 1 ?

Se mere
Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 4 ?

Se mere
Dunlopillo Premium

799,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 7 ?

Se mere
Dunlopillo Premium Contour

799,-
   

Antal på web-lager: 8 ?

Se mere
Dunlopillo Selection

3.999,-
   

Antal på web-lager: 13 ?

Se mere

Dunlopillo – et univers fyldt med komfort og kvalitet

Her hos ILVA er det vigtigt, at vores kærlighed til møbler og indretning skinner igennem i vores sortiment – og vi stræber efter at være det mest inspirerende bolighus i Danmark. Med en mission om at skabe hyggelige, personlige og ikke mindst komfortable løsninger, passer Dunlopillo perfekt ind i vores sortiment. Er du på udkig efter en kvalitetsseng, er du derfor kommet til det helt rette sted. At købe en ny seng er for de fleste en større beslutningsproces, da adskillige faktorer spiller ind, når du skal udvælge den helt rigtige seng til lige præcis dine behov. Det ved vi godt hos ILVA, hvorfor vi også tilbyder senge fra Dunlopillo, som er en af Nordens førende sengeproducenter med et bredt udvalg af kvalitetssenge. Dunlopillo har kæmpet sig til hvor de er i dag, ved at bringe passion og ihærdighed til bordet. På denne måde har de etableret sig som et anerkendt brand hos både forbrugerne og i branchens øjne. Ved at fremstille nogle af de bedste sengekoncepter på markedet har Dunlopillo bevist, at de passer perfekt ind blandt vores store sortiment hos ILVA. VI har nemlig det til fælles, at vi har øje for at tilbyde flot design i en kvalitet, der er højere end prisen på produktet.

Et produkt til enhver smag

Hos ILVA er service og faglig ekspertise ekstremt vigtigt. Vi forsøger altid at inspirere og hjælpe med at skabe personlige hjem, men vi har alle forskellige præferencer og måder hvorpå vi opfatter komfort. For Dunlopillo går design, komfort og kvalitet hånd i hånd, og Dunlopillo formår på mirakuløs vis at producere kollektioner, som føles som skræddersyet til lige præcis dine behov. Det gør de ved hjælp af funktionen i deres senge, som gør, at din seng tilpasser sig din kropsform og modstand. På den måde vurderer den automatisk, om du har brug for støtte eller fasthed. Overvejer du en seng fra Dunlopillo, så bevæger du dig allerede imod bedre søvn og et mere veludhvilet jeg.

Fordele ved at vælge Dunlopillo

Vælger du et møbel fra Dunlopillo, så får du en seng der er designet, så den kan ånde og luftes igennem. Dunlopillo laver nemlig deres madrasser af naturlatex, som er selvventilerende og sikrer, at luften kan cirkulere igennem madrassen, så den holder sig velluftet og frisk. På denne måde får du en seng der praktisk talt holder sig selv ved lige hele året rundt, hvilket er godt for både din hud, søvn og sundhed. Du får samtidig en allergivenlig seng med fleksibilitet, som er lavet af den bedste kvalitet fra naturens helt egen skattekiste. Dunlopillo har flere certificeringer som beviser, at de er en ansvarlig virksomhed som står for kvalitet og omtanke, og at du altid kan sove trygt og roligt i en af deres senge. Du kan derfor roligt tage et kig på udvalget af Dunlopillo senge her på siden.