Kurv
Kurv

Flexa Play Børneservice

Børneservice til legekøkken i rosa-malet og naturfarvet birketræ. Sættet består af 2 tallerkener, 2 kopper, 2 knive, 2 gafler og 2 skeer. I alt 10 dele.
249,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Flexa Play

Børneservice i robust materiale

Gør legen endnu sjovere og mere virkelig med service til legekøkkenet. Med Flexa Toys-børneservice kan børnene dække op til gæster i stor stil med både tallerkner, bestik og drikkeglas - udført i træ, så det holder til leg i børnehøjde.

Fuldend børnenes legekøkken

Når det er tid til leg, skal der selvfølgelig ikke mangle noget. Derfor er det oplagt, at børnene skal have deres eget service til legekøkkenet. Med dette sæt har børnene alt det, der skal til for at dække et fint bord og servere skønne, fantasifulde måltider for vennerne og familien.

Dette Flexa Toys-servicesæt består af 2 tallerkner, 2 sæt knive, gafler og skeer og 2 kopper. Alt sammen er lavet i massivt birketræ, så det holder til massevis af børneleg uden at gå i stykker. Flexa Toys-børneservice er desuden malet i rosa og naturfarver, der passer lige ind i Flexa Toys-legekøkkenet, der er udført med de samme nuancer.
Med dette sæt af børneservice får du altså det optimale tilbehør til legekøkkenet.

Sættet med børneservice er den perfekte gaveide, der både giver barnet mange timers skøn leg, samtidig med at det kan være med til at lære at begå sig i køkkenet.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Legetøj og tilbehør
 • Højde
  20,5 cm
 • Længde
  7 cm
 • Vægt
  0,54 kg
 • Bredde/Dybde
  16 cm
 • Stk
  Sæt med 10 dele
 • Materiale
  I malet lys rosa og naturfarvet birk
 • Varenummer
  1048708

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Loading...
Loading...