Kurv
Kurv

Flexa Play Legekøkken

Legekøkken i rosa-malet FSC® certificeret birketræ. Legekøkkenet har hylder med en ovnlåge i den ene side og et gardin i rosa bomuld i den anden side, samt en rund vask i pulverlakeret stål. Ekskl. tilbehør og legemad.
999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering

Flexa Play

Fyld hjemmet med leg og fantasi

Forvandl hverdagen til en leg ved at indrette børneværelset med Flexa Toys legekøkken. Det er både yndigt at have stående og samtidig garanterer det timevis af leg for børn - og ikke mindst barnlige sjæle. Med dette legekøkken er det børnene, der bestemmer, imens de serverer fantasifulde måltider for resten af familien.

Lad fantasien blomstre i børnehøjde

Når der er tid til leg, skal legetøjet naturligvis være i top. Med Flexa Toys legekøkken bliver hverdagen på et splitsekund forvandlet til en leg, som både børn og barnlige sjæle kan slå sig løs i. Som prikken over iet er det stilfuldt legetøj, der uden tvivl vil pryde ethvert hjem. Med dette legekøkken kan du nemt have legetøjet stående i stuen. Den smukke rosa farve og det elegante design passer både ind i indretningen og er fantastisk for børnene at lege ved.

Lad børnene øve sig i madlavningens kunst med dette Flexa legekøkken, der hjælper til at slippe fantasien løs. Legekøkkenet består af 4 kogeplader, 4 træknapper der kan drejes, ovn, vandhane, vask og køkkenskab med forhæng.
Køkkenet er udført i birketræ, finér og MDF, mens forhænget er lavet af 100% bomuld og håndvasken er formet i pulverlakeret stål. Køkkenet har desuden ingen synlige skruer.

Hvis legen skal blive endnu bedre og lade fantasien blomstre endnu mere, kan du med fordel tilkøbe fra Flexa Toys kollektionens øvrige legetøj, der blandt andet indebærer både gryde- og pandesæt, service og kokkekostume, der alt sammen passer ideelt sammen med legekøkkenet.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Legetøj og tilbehør
 • Højde
  75,4 cm
 • Længde
  60 cm
 • Vægt
  12,7 kg
 • Bredde/Dybde
  34,5 cm
 • Ekskl
  Ekskl. tilbehør
 • Vask
  Vask i pulverlakeret stål
 • Køkken + værktøj
  Rosa farvet gardin i bomuld
 • Materiale
  I malet rosa/lysrosa birk
 • Varenummer
  1048706

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Loading...
Loading...