• Gratis levering

  ved sengekøb over 10.000.- Fragt fratrækkes efter køb

 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Book en sengeekspert

  kvalificeret rådgivning af fagudannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser
103varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 103

Boksmadrasser - det enkle madrasvalg

Boksmadrasser har gennem efterhånden mange år været blandt danskernes foretrukne madrasser. Den helt primære årsag til dette er sandsynligvis, at boksmadrassen i kombination med 4 sengeben eller et par meder udgør en fuldt funktionsdygtig seng. Dermed bliver den et let og også billigt alternativ til eksempelvis kontinental- og elevationssenge.

En boksmadras er egentlig blot en springmadras, der er monteret med en kraftig træramme. Den findes i et utal af modeller, der alle har noget forskelligt at byde på. Hos ILVA ved vi godt, at det kan være svært at navigere i en madrasjungle, hvor ord som pocketfjedre og bonellfjedre sikkert ikke siger dig alverden. Derfor deler vi gerne ud af vores viden og gode råd. Både når du besøger et af vores møbelhuse, hvor vores faguddannede personale står klar med vejledning. Men også når du shopper online hos os. Kontakt vores sengeekspert, som sidder klar ved telefonen parat til at svare på alle dine spørgsmål. Så er du godt på vej.

Vi har også samlet en række gode råd til valg af madrasser og senge her: Gode råd om madrasser. Den lille guide vil give dig en lidt større indsigt i, hvad de forskellige betegnelser dækker over. Dermed bliver du måske lidt bedre klædt på til at vælge mellem de mange bokmadrasser.

Husk tilbehøret til din boksmadras

Selvom en boksmadras næsten kan gøre det ud for en seng, så anbefaler vi, at du tilkøber enten ben eller meder til din boksmadras. Om natten afgiver man en del fugt, og hvis ikke der er luft under sengen, risikerer man at fugten ophober sig i madrassen. Der er både dårligt for madrassen, hygiejnen og indeklimaet i soveværelset. Det er et spørgsmål om smag og behag, hvad du vælger. Det kan dog være en fordel med meder, hvis du har købt en 140x200 cm stor boksmadras. Mederne vil støtte den store madras bedst og dermed give en mere stabil seng.

En topmadras er også et must, hvis du vælger en boksmadras som seng. Og som udgangspunkt medfølger topmadrassen da også, når du køber en boksmadras. Men overvej eventuelt, om du skal passe rigtig godt på din nye seng ved at udstyre den med en rullemadras. Det er en fordel både i forhold til slitagen og hygiejnen, da rullemadrassen beskytter madrassen og let kan smides i vaskemaskinen ved høje temperaturer, når der bliver behov for det.

Derudover har du naturligvis mulighed for at tilkøbe sengetæppe, sengegavl og lignende, der kan gøre din boksmadras-seng lidt mere hyggelig og indbydende at se på. Flere vælger også at købe en decideret sengeramme til deres boksmadras, da det skaber et mere færdigt og fuldendt look.