31varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 31
 • Gratis levering

  ved sengekøb over 10.000.- Fragt fratrækkes efter køb
 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Book en sengeekspert

  kvalificeret rådgivning af fagudannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser

Få en god nattesøvn med en elevationsseng fra ILVA

Drømmer du om en seng, der giver den bedst tænkelige liggekomfort, og hvor der er mulighed for at sidde afslappet og læse en god bog eller se TV, inden du lægger dig til at sove? Så er en elevationsseng svaret for dig.

Vores seng er ofte det sted, hvor vi finder ro og afslapning, og derfor er det også meget vigtigt, at sengen er behagelig at opholde sig i, ikke kun når vi sover, men også når vi sidder og læser eller ser fjernsyn. Alt for mange mennesker vågner op om morgenen med smerter i ryggen eller nakken fordi de sover på en forkert madras. Heldigvis er der i de senere år kommet fokus på betydningen af en god seng, og det har været med til at øge elevationssengenes popularitet.

Samtidig bruger vi ofte sengen til at sidde i, hvilket kan være hårdt for ryggen, hvis man ikke har den rette støtte i ryggen. Ved at kunne hejse ryggen i elevationssenge, sidder du komfortabelt uden at belaste lænden og skuldrene. Du kan derfor sidde godt uden at være nødt til at stable puder i ryggen, der alligevel ikke støtter optimalt.

Vælger du en dobbeltseng, får du ved mange senge den fordel, at din partner kan sove fladt på sin side, imens du sidder oprejst i din side. Udover at kunne hejse og sænke sengen i flere niveauer, så er madrasser i elevationssenge ofte af langt højere kvalitet end mange almindelige madrasser, så du er sikret en funktionel seng af allerhøjeste kvalitet. Trænger du til en god nats søvn, så skulle du overveje en elevationsseng. Ofte er vi slet ikke opmærksomme på, hvor dårligt vi ligger, indtil vi prøver at ligge i en god seng med den optimale støtte.

Vælg mellem mange forskellige typer af elevationssenge

Tidligere blev elevationssengene ofte valgt fra til fordel for andre typer af senge, fordi prisen var langt højere. Men det er heldigvis ikke længere tilfældet. Hos ILVA finder du en elevationsseng i god kvalitet helt ned til omkring 10.000 kr. Dermed er de nået ned i et prisniveau, hvor flere kan finde plads til det i budgettet. Samtidig behøver du hverken gå på kompromis med komfort eller kvalitet, selvom du vælger en lidt billigere model.

Uanset om du vælger en af luksusmodellerne eller en af de billigere modeller, så er du dækket af vores prisgaranti og er dermed sikker på at gøre en rigtig god handel. Vi har et stort udvalg af senge og madrasser i mange forskellige designs. Du kan derfor være sikker på at finde en seng, der passer til netop dine behov.

Husk at mange senge kommer uden ben og meder, da disse skal købes separat og monteres derhjemme. Lad dig inspirere af vores store udvalg af senge, der kommer i enhver prisklasse.

Hjælp med finansieringen af din nye elevationsseng?

En god seng er for mange en stor investering. Derfor tilbyder vi hos ILVA, at du kan dele betalingen op i mindre portioner. Du kan læse meget mere om vores finansieringsløsning her, hvor du også kan oprette din ansøgning online: Finansiering