67varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 67
 • Gratis levering

  ved sengekøb over 10.000.- Fragt fratrækkes efter køb
 • 90 nætters ombytningsret

  på et stort udvalg af vores madrasser
 • Book en sengeekspert

  kvalificeret rådgivning af fagudannet personale
 • Danmarks største udvalg

  af senge og madrasser

Sammensæt din nye kontinentalseng hos ILVA

har du først prøvet at ligge i en kontinentalseng, er der meget stor risiko for, at du aldrig kan vænne dig til andre senge igen. Dette er den helstøbte løsning, der vil give en usammenlignelig komfort. Sengen er bygget op af flere elementer, som sammen skaber en liggekomfort, du ikke kan finde andre steder. En kombination af ramme, madras og topmadras i højeste kvalitet, vil ændre dine nætter for altid.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af kontinentalmadrasser fra kendte mærker. Se blandt andet udvalget af NOCTURNE. Ønsker du, at sengen ikke bare skal være en seng, men i stedet en dekorativ del af indretningen, så har du muligheden for at påmontere en sengegavl. En sengegavl skaber en stemning af luksus og velvære, hvilket ikke er så tosset i et soveværelse. Det samme gælder ILVAs lækre sengetøj. Det rigtige print på sengetøjet vil kunne skabe et rum, der overgår drømmene. En kontinentalmadras i selskab af en sengegavl og pænt sengetøj vil sammen kunne give dig en god nattesøvn i stilfulde omgivelser.

Husk sengeben eller meder til kontinentalsengen

Der medfølger som udgangspunkt ikke ben eller meder, når du køber en kontinentalmadras hos ILVA. Men du kan naturligvis købe begge dele online. Klik her og se udvalget af sengeben og -meder.

Få gode råd til at vælge den helt rigtig kontinentalmadras

Alle som har prøvet at vågne radbrækkede op efter en overnatning på en halvflad luftmadras eller i en alt for blød seng ved, hvor stor betydning en ordentlig madras har for din søvn. Hvis madrassen ikke passer til din krop, vil en hel nattesøvn blive ødelagt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken en madras, du sover på. Fordi to mennesker ikke er ens, har to mennesker heller ikke de samme behov indenfor madrasser. Af den grund findes der et kæmpe udvalg af madrasser, hvor alle opfylder forskellige behov og ønsker.

Og det kan være lidt af en jungle om at finde den rigtige madras. Hvad skal du lige lede efter? Hvad er forskellen på medium- og fast affjedring? Hvad er forskellen på en latex topmadras og en celsius topmadras? Hvad er forskellen på en pocket fjedre og multipocket fjedre? Det ved ILVA, og vi har forsøgt at samle al vores viden i en madrasguide, som forhåbentlig kan klæde dig lidt bedre på til at vælge den helt rigtige seng for dig. Du finder madrasguiden her: Madrasguiden.