De mest populære hovedpuder netop nu

TEMPUR® hovedpuder

Når du vælger en hovedpude fra TEMPUR®, vil du opleve hvordan den særlige teknologi, der ligger bag TEMPUR® puder, vil give en bedre liggekomfort og måske endda en bedre søvn. TEMPUR® fremstiller både traditionelle hovedpuder og hovedpuder med ergonomisk udformning, der giver den helt rigtige aflastning til nakke og skuldre, så du får den bedste liggekomfort.

Alle puder er Oeko-Tex®certificerede og indeholder således ingen skadelige stoffer.

Se hele udvalget her

Temprakon® hovedpuder

Den avancerede teknologi, der gør Temprakon® hovedpuderne til noget helt særligt, er oprindeligt udviklet til brug i forbindelse med rumfart. De unikke temperaturregulerende og fugttransporterende egenskaber bidrager til en uovertruffen liggekomfort, hvilket er et godt udgangspunkt for en god søvn.

Se udvalget af Temprakon® hovedpuder her.

Dunlopillo® hovedpuder

Hovedpuder fra Dunlopillo® er det helt rigtige valg, hvis du søger en ny pude i allergivenlige naturmaterialer. Puderne er opbygget, så de giver den bedst mulige støtte til hoved, nakke og skuldre natten igennem, så du vågner frisk og udhvilet uden ømheder.

Takket være en særlig fremstillingsmetode bevarer Dunlopillo® hovedpuderne deres facon og giver dermed en god liggekomfort år efter år.

Se hele udvalget af Dunlopillo® puder her

Pure & Care hovedpuder

Hvis du eller andre i familien lider af allergi, bliver det nu lidt lettere at vælge den helt rigtige hovedpude, der tager hensyn til dette. Hovedpuderne fra Pure & Care er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og er fremstillet i de reneste materialer, ligesom der har været fokus på at minimere støvafgivelsen fra puden.

Astma-Allergi-mærket er dit bevis for, at Pure & Care hovedpuderne lever op til en række skrappe krav i forhold til indholdsstoffer, og materialerne indeholder hverken parfume, optisk hvidt eller andre stoffer som kan genere luftveje.

Nocturne hovedpuder

Nocturne er ensbetydende med gode priser og god kvalitet. Så søger du en lækker hovedpude til en skarp pris, skal du vælge en Nocturne hovedpude. Her får du en god støtte og aflastning af hoved og nakkeregion, samtidig med at puderne er fleksible og behagelige at sove med.

Derudover kan puderne tåle en tur i vaskemaskinen ved 60oC, så du kan holde dit sovemiljø rent og hygiejnisk.

Se udvalget af Nocturne hovedpuder her

Sov bedre med en ny, lækker hovedpude

Det er en rigtig god idé at prioritere en god hovedpude, når du skal indrette soveværelset. Hovedpuden støtter og aflaster nakke- og skulderregionen og en god hovedpude sikrer dermed, at du vågner op uden hovepine, ømme skuldre og hold i nakken. Der er med andre ord rigtig god grund til at at vælge den helt rigtige hovedpude.

Men en hovedpude er ikke bare en hovedpude, og den puder, der passer perfekt til én person er ikke nødvendigvis den rigtige for andre. derfor kræver det lidt overvejelse at finde frem til den helt rigtige pude.

Tips til at vælge den rigtige pude

Der er stor forskel på, hvordan vi hver især ligger om natten. Nogle mennesker falder i søvn på ryggen og ligger det mest af natten sådan, mens andre sover bedst på siden eller på maven. Og netop din foretrukne sovestilling har stor betydning for, hvilken pude der er bedst for dig.

Generelt vil du have behov for en højere hovedpude, hvis du foretrækker at ligge på siden. På den måde støtter puden hoved og nakke, så rygsøjlen kan forblive lige. Ligger du mest på ryggen eller på maven, er det en god idé at vælge en lidt fladere pude, der ikke giver nakken et knæk opad, når du ligger ned.

Din statur vil i øvrigt også have betydning for, hvor høj en pude, du skal vælge. Det siger næsten sig selv, at en stor bredskuldret person som udgangspunkt skal have en højere pude end en spinkel person.

Som du kan læse, er der en del ting, man skal være opmærksom på, når man køber sin nye hovedpude. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå efter, kan du besøge et af vores bolighuse rundt om i landet. her står vores fagudddannede personale klar med råd og vejledning, så du kommer hjem med netop den pude, der passer bedst til dine behov.

Du kan også læse flere gode råd om hovedpuder i denne guide: Gode råd til dyner og puder

Skal puden være med naturfyld eller med en fast kerne?

Den traditionelle hovedpude består af et betræk med fleksibelt fyld som eksempelvis dun og fjer. Der får du en alsidig hovedpude, der kan formes en smule efter dine behov og fortsat give støtte uanset hvilken stilling, du ligger i. For mange er dette fortsat den foretrukne model, når der skal købes nye hovedpuder til husstanden. Men flere og flere har fået øjnene op for de ergonomisk udformede hovedpuder, der med en fastere kerne af fx skum eller latex støtter hoved og nakke uden at gå ud af facon.

Hos ILVA finder du begge typer af puder, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde den rigtige model i et af vores bolighuse eller her på siden.

Vi forhandler hovedpuder fra en lang række anerkendte producenter, der er garanter for høj kvalitet, nytænkning og ikke mindst en god liggekomfort. Så gå på opdagelse i vores store udvalg og find den helt rigtige pude.