Produkter:
26
Produkter:
26
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil filtre

Ingen produkter matcher dine søgekriterier Nulstil alle filtre
Viser 23 af 26

Populære topmadrasser

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Mangler du inspiration til soveværelset?

Blog:

Tidløse klassikere til soveværelset

Blog:

Indret dit soveværelse med Aries

Guide:

Tid til at skifte seng?

Oplev fordelene ved en lækker topmadras

Hvis du ikke har en topmadras til din seng, bør du unde sig selv det. Der er mange gode grund til, at du bør overveje at anskaffe dig en topmadras - eller eventuelt overveje at udskifte den gamle. Nedenfor kan du læse de gode grunde til, at en topmadras er et helt uundværligt element i dit soveværelse.

Forøg liggekomforten med en topmadras

En topmadras har først og fremmest den klar fordel, at den forøger liggekomforten. Du kan ikke gøre en dårlig seng fantastisk ved at lægge en god topmadras ovenpå. Men du kan forbedre den væsentligt, hvis du vælger den rigtige topmadras. Det er individuelt, hvad man forstår ved en god topmadras. Derfor kan det være en fordel at klikke lidt rundt mellem de forskellige varianter. Eller måske besøge et af vores bolighuse, hvor faguddannet personale vil være behjælpelig med gode råd og vejledning.

Du finder topmadrasser som er temperaturregulerende, hvilket kan være en stor fordel, hvis du ofte vågner om natten og har det alt for varmt. Derudover kan du vælge to forskellige topmadrasser til hver side af dobbeltsengen. Det kan være en stor fordel, hvis den ene af jer foretrækker at ligge blødt, mens den anden hellere vil ligge i en mere fast seng.

Gør det lettere at opretholde et hygiejnisk sovemiljø

Det er rart at vide, at man går i en ren seng, når man kryber under dynen. Derfor er det ikke uden betydning, at betrækket på langt de fleste topmadrasser kan tages af og vaskes ved 60 grader. På den måde kan du sikre, at den del af sengen, der er tættest på din krop forbliver ren og hygiejnisk. Hvis du går meget op i hygiejne, kan det være en idé også at købe rullemadrasser til at lægge mellem topmadras og lagen. du finder et udvalg af kvalitetsrullemadrasser på ILVA.dk.

Der er med andre ord flere gode grunde til at investere i en god topmadras. Og når man ved, at god søvn er afgørende for en god dag, er det de færreste, der er villige til at gå på kompromis med en god liggekomfort.

Vælg mellem topmadrasser i flere forskellige størrelser

Vi fører madrasser i alle de gængse standardmål. Vælg mellem topmadrasser til enkeltsenge. De måler typisk 90x200 cm. Derudover kan du vælge mellem topmadrasser i 140x200 og 180x200. Fordelen ved at vælge en 180 cm bred topmadras til dobbeltsengen er, at du dermed ikke længere kan mærke, hvis sengen er sammensat af to enkelt box- eller springmadrasser.

Se derudover denne split-topmadras, som er specielt designet til elevationssenge. Den giver en samlet seng, hvor du ikke kan mærke overgangen mellem de to madrasser. Og samtidig lader den de enkelte elevationssenge køre uafhængigt af hinanden. Vældig praktisk hvis den ene af jer gerne vil læse lidt inden sengetid, mens den anden gerne vil lægge sig til at sove.

Du finder kort sagt topmadrasser til enhver seng hos ILVA.