ILVAs nyhedsbreve oser af af tilbud og inspiration til spisestuen!

Spisestuen

Samlingsstedet i hjemmet – find spisestuemøbler til din spisestue hos ILVA

Sæt dig til bords og nyd en lækker middag ved familiens samlingssted, spisebordet. Spisestuen bruges i dag både til middage, kaffeaftaler, lektielæsning og arbejde. Det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige spisestuemøbler, som kan rumme alle hverdagens behov. Skal spisebordet være rundt og moderne, eller være ekstra funktionelt med praktiske tillægsplader? Og hvad med spisebordsstolene, skal de være børnevenlige og nemt kunne tørres over med en klud, eller have ekstra god komfort med blød polstring? Mulighederne er mange, og hos ILVA finder du et stort udvalg af spisestuemøbler til hele familiens behov. Med et dekorativt tæppe kan du nemt tilføre ekstra hygge i spisestuen. Et tæppe indrammer spisepladsen og forbedrer øjeblikkeligt rummets akustik, så I kan føre behagelige samtaler over middagsbordet. Kombiner dette med et par smukke, tidsløse lamper hængende over bordet. De rigtige lamper kan tilføre rar og stemningsfuld belysning til middagen, og så sætter de rammerne for hygge rundt om bordet hele året rundt – særligt i de mange mørke måneder. Fuldend indretningen med smukke billeder på væggen der komplimenterer dine spisestuemøbler, et vitrineskab med det fineste stel samt masser af elegant boligtilbehør, som giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed i hele spisestuen.

Let og enkelt at købe spisestuemøbler hos ILVA

Når du har fundet ud af, hvilke spisestuemøbler, som skal være i din spisestue, kan du kigge ILVAs hjemmeside igennem for at finde de helt rigtige møbler. Se det store udvalg af bl.a. spiseborde, spisebordsstole og boligtilbehør her på hjemmesiden. Prøv også at indskærpe din søgning efter spisestuemøbler ved at sortere på mål, pris, tilbudsvarer osv. for på den måde at få det bedste overblik. Når du har købt dine nye spisestuemøbler, kan du enten afhente dem i dit lokale ILVA bolighus

eller få møblerne leveret direkte til din bopæl. Hos ILVA tilbyder vi både levering, montering og afskaffelse af dine gamle møbler. Spørg om dette i din lokale ILVA butik.

*Gælder ikke i forvej nedsatte varer samt Every Day Low Price