Inspiration til spisestuen

Spisestuen er et af hjemmets vigtigste rum og her man tilbringer allermest tid. Rummet fungerer ofte som hjemmets samlingspunkt, da det er her der laves lektier, arbejdes, laves mad og tilbringes mange timer i selskab med familie og venner. Fordi der tilbringes så meget tid i spisestuen, er det vigtigt at den er indrettet, så der er den helt rigtige stemning, som indbyder til mange timers hygge. Vi giver dig her inspiration til, hvordan du indretter en hyggelig spisestue, efter tidens hotteste trends.

Nordic Nature er en af stilretningerne der hitter stort i år. Her mødes den simple minimalisme med den rå, nordiske natur i en skøn kombination. Et plankebord er en god måde at skabe kontrast og skabe en varm stemning i hjemmet på. Hos ILVA har vi flere forskellige varianter og du kan endda designe dit helt eget plankebord, så det passer lige nøjagtig til din spisestue. 


Glas er et super populært materiale at indrette med denne sæson. Det gælder både i møbler, men også til lamper, og kan give ethvert rum et strejf af eksklusivitet. Vi har et stort udvalg af lamper, så uanset hvilken en der passer hjem til dig, har vi helt sikkert en der vil falde i din smag. Se udvalget lige her.

Get the look

Er du mest til det lyse og naturlige, det rå og rustikke eller den lette nordiske stil, så kig med her og se, hvordan du skaber dit yndlingslook i spisestuen. 


Spisestolen er sammen med spisebordet det mest centrale i rummet. Derfor er det vigtigt at både komfort og design er i top. Sæt evt. flere forskellige varianter rundt om bordet, for et unikt og personligt look. Træ, læder, plast eller metal – vi har et stort udvalg af toplækre spisestole i et væld af flotte designs. Se dem her.