Inspiration til spisestuen

Spisestuen er et af hjemmets vigtigste rum, da rummet ofte fungerer som hjemmets samlingspunkt, hvor der laves lektier, arbejdes, laves mad og tilbringes mange timer i selskab med familie og venner. Fordi der tilbringes så meget tid i spisestuen, er det vigtigt at den er indrettet, så der er den helt rigtige stemning, som indbyder til mange timers hygge. Vi giver dig her inspiration til, hvordan du indretter en hyggelig spisestue, efter tidens hotteste trends.

De 3 nyeste anbefalinger til spisestuen
Denne sæson byder på fire nye trends - Nordic, Modern, Vintage og Urban. 

Her på siden finder du inspiration og simple tips til, hvordan du kan indrette hjem hos dig med de fire nye stilarter.

 

   nordic

Nordic skaber synergi mellem by og land, hvor naturen indgår i den urbane livsstil som et dekorativt og kreativt element. Møblerne og indretningen virker lyst og indbydende kombineret med flere af naturens egne farver. Farveskalaen indbyder til, at man konstruktivt kan arbejde med materiale, form og funktion. Guld kan være med til at bringe lidt varme ind i de ellers mere kølige farver, som tilhører den nordiske stil. 


modern

Modern ophøjer hverdagen til noget ekstraordinært og unikt, hvor mørke farver inddrages, hvilket skaber ro og nydelse, mens de mere kraftige farver tilfører temaet en pirrende sanseoplevelse. 

Sæsonen vægter særligt de mørke blå, grønne og lilla nuancer, der alle tilfører teamet nydelse og ophøjet æstetik. De lyse nuancer og inddragelse af de mange basisfarver, bidrager til at temaet får et lettere og konstruktivt niveau, hvor moderne funktion og komfort indgår som centrale elementer i designet og indretningen.


vintage

Vintage-stilen indgår i et miks af møbler fra flere tider, som tager udgangspunkt i antikviteter og møbler med et mere gammeldagsudtryk, hvilket giver hjemmet personlig karakter. 

Ved at indrette med åbne reoler og hylder, er der mulighed for at vise ekstra elementer fra vintage frem, som giver boligen et helt unikt udtryk der emner af personlighed.  En samlende rustik enkelthed skabes ved at inddrage mørke farver i kontrast til de støvede farver og organiske materialer som træ. 

Trods den muntre sammenblanding skal det samlede udtryk helst skabe indtryk af at møbler, stoffer og tilbehør harmonerer indbyrdes med nostalgi der kræser for det originale og autentiske. 


urban 

Urban bevæger sig mod det rå, upolerede og fortsat minimalistiske præg, hvilket synes at være en kærkommen trend. 

Sorte, hvide og grå nuancer er de mest anvendte farver i denne tendens, hvilket går godt i tråd med det urbane, hvor tankerne som ofte stryger mod lagerhaller, ufine overflader og råt beton. Farverne er gode basisfarver for ens indretning, hvorfra detaljer med grønne planter eller metalliske overflader kan udspringe. 

 


Mest besøgte lige nu 

Se hele udvalget af møbler og tilbehør til spisestuen