Kurv
Kurv

Display Vitrineskab

Vitrineskab i hvidlakeret MDF. Både de 2 låger og siderne er med glas.
8.499,-

Del din betaling op Vælg finansiering med Express Bank i kurven
Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Display

Elegant og praktisk vitrineskab

Elsker du at kombinere det praktiske og det flotte design? Det gør vi nemlig! Og derfor er vi også begejstrede for Display-vitrineskabet. Her bliver de to elementer nemlig forenet på fineste vis. Med vitrineskabet kan du både opbevare dine ting, og du kan samtidig vise dine flotte pyntegenstande frem.

Skab med glaslåger og mange funktioner

I Display-vitrinen får du flere funktioner i ét møbel. Du får det flotte udtryk til rummet, du får praktisk opbevaringsplads, og du får et sted, hvor du kan placere alle dine pyntegenstande, så de stadig bliver set. Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge skabet og de alsidige funktioner.

Hvis du placerer skabet i spisestuen, er det oplagt, at du bruger det til opbevaring af service og praktiske genstande. Hvis du stiller det i soveværelset, kan det rumme tøj, sko og tasker. Og hvis du bruger skabet i kontoret, kan du stille mapper, bøger og vigtige papirer. Og på grund af den store størrelse, kan du også dele pladsen op, så du får plads til lidt af det hele. Smart, ikke?

Som det hører sig til, har Display-vitrineskabet naturligvis glasdøre, der kun er med til at gøre udtrykket både elegant og eksklusivt. Og skabet her har oven i købet også glas i siderne, så du kan nyde dine ting fra flere vinkler, og der hele tiden er flot lys på dine pyntegenstande.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Vitrineskabe
 • Højde
  209,3 cm
 • Længde
  124,4 cm
 • Vægt
  87 kg
 • Bredde/Dybde
  47,2 cm
 • Maxbelastning
  Maxbelastning 25 kg. pr. hylde
 • Låge
  2 låger
 • Levering
  Leveres usamlet
 • Certificering
  FSC Mix 70%
 • Materiale dør/side
  Dører/sider med glas
 • Materiale
  Hvidlakeret MDF
 • Varenummer
  1043439

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...