Kurv
Kurv

Bax Armbakke

Før 399,-
199,-
Spar 200,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Bax

Praktisk armbakke til din sofa

Leder du også ofte efter et sted, hvor du nemt og trygt kan placere din kaffekop eller tallerken, når du slapper af i sofaen? Med en flytbar og fleksibel bakke til armlænet behøver du ikke lede længere. Læg bakken henover armlænet på din sofa - og med ét har du en stabil og solid flade, hvor du roligt kan placere kopper og lignende.

Beskyttende og elegant armbakke

Med armlænsbakken er du både fri for, at dine glas og tallerkner ligger ustabilt og usikkert i sofaen, og du er fri for at efterlade pletter på stof og læder. Armbakken giver dig nemlig et sikkert og solidt underlag, hvor du nemt kan stille, hvad end du har behov for, når du slapper af i sofaen.

Når det skal gå hurtigt, og aftensmaden bliver indtaget i sofaen, eller bare når det er tid til hygge, og kaffen bliver serveret i det bløde sofaarrangement, kan det blive nødvendigt med mere bordplads end normalt. Og hvis du bor trangt eller kun ønsker et mindre sofabord i stuen, er armbakken den ideelle løsning til dig.

Bax-armbakken er både fleksibel og nem at flytte rundt med. Derfor kan du altid have den liggende ved din favoritplads i sofaen, når du har behov for den.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Armbakker
 • Højde
  0,6 cm
 • Længde
  50 cm
 • Vægt
  1 kg
 • Bredde/Dybde
  40 cm
 • Farve
  Hvid melamin
 • Varenummer
  1001985

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...