Kurv
Kurv
SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Innovation Living -Napper Daybed

Før 5.699,-
3.999,-
Spar 1.700,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Innovation Living -Napper

En daybed er indbegrebet af en luksuriøs indretning. Dette møbel oser af overskud og god stil. Så med Napper, får du med blot ét møbel et utal af gode funktioner ind i dit hjem. Placér din daybed i dagligstuen, i køkkenalrummet eller måske i den rummelige entre. Lige hvor du har plads, vil Napper-daybed passe perfekt ind.

Daybed i smukt, enkelt design

Med en daybed i hjemmet får du mange funktioner opfyldt med ét møbel. Stil den i stuen, hvor du rigtig kan slænge dig og slappe af, stil den i entreen, hvor du kan sidde og tage sko på, eller stil den i soveværelset, hvor du kan lægge morgendagens tøj klar. Uanset hvor i din bolig, der er plads, vil Napper-daybed med sikkerhed give værdi til dit hjem.

Sædet i Napper-daybed er lavet med pocket-fjedre, der giver en blød affjedring. Derfor sidder du oven i købet også skønt, når du slænger dig i din daybed.

Den rummelige daybed kræver naturligvis, at du har en bolig af en vis størrelse. Men hvis du har en stor bolig, vil du heller ikke fortryde at investere i en daybed. Med en klassisk, elegant daybed i dit hjem signalerer du god stil. Den giver hjemmet et flot udtryk, der med garanti vil skabe opmærksomhed fra dine gæster.

Det simple design gør, at denne Napper-daybed passer smukt ind i de fleste indretninger. Uanset om du har indrettet dig med en stil, der er sikker og moderne, elegant og tidsløs eller klassisk og praktisk, så kan Napper-daybed give et udtryk til dit hjem, der skiller sig ud fra mængden.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Daybeds
 • Højde
  35 cm
 • Længde
  200 cm
 • Vægt
  30 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Materiale
  Sæde med pocket fjedre
 • Ben farve
  Ben i lakeret eg
 • Betræk
  Mixed Dance 521 Grey stof
 • Varenummer
  1016156

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...