Kurv
Kurv

Cody Gyngestol

Grå lænestol med stofbetræk, meder i sortlakeret træ og sort metalstel.
1.999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Cody

Afslapning med velbehag

Velbehag, hygge, komfort, god stil, afslapning. Med Cody-gyngestolen mangler der ikke noget - her får du hele pakken. Gyngestolen giver dig en plads, hvor du kan koble af, læne dig tilbage og rigtig lade dig give hen til ro og afslapning.

Stil og design i top med gyngestol

Stolens lave armlæn og den brede ryg indbyder allerede ved første øjekast til afslapning, hyggetid og samvær. Lysten til at indtage gyngestolen er der med det samme. Og dét kan du også roligt gøre. For designet er tydeligvis i top, men komforten er i den grad også af høj kvalitet. Så med Cody-gyngestolen kan du både sidde godt, mens du giver din stue et smukt design og en ren og flot stil.

Det klassiske grå betræk giver dig en gyngestol, der passer ind over det hele. Som element i dagligstuen, i hjørnet i spisestuen, som blikfang i soveværelset eller som læseplads på børneværelset. For den giver nemlig alle de elementer, der er vigtige. Det elegante, det klassiske og det komfortable - faktisk noget til enhver smag.

Betrækket der er klassisk gråt i kombination med det lette stel i hårdt, sort metal og de sortlakerede meder giver en kontrast, der ikke er til at tage fejl af. Men kontrasten udmunder sig i en helhed, der giver en hyggelig stemning og en tidsløs stil, der ikke går af mode.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Gyngestole
 • Højde
  103 cm
 • Længde
  76 cm
 • Vægt
  18,5 kg
 • Bredde/Dybde
  100 cm
 • Meder
  Meder i sortlakeret
 • Stel
  Stel i sort metal
 • Betæk
  Sunday 35 grå stof
 • Varenummer
  1043369

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...