Kurv
Kurv

Velour lænestole


Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønne velour lænestole.
Dyk ned i andre kategorier med lænestole:

Produkter: 0
Produkter:0
Vælg visning:
Filtreret efter
Materiale (Betræk): undefined
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Betræk)
Ingen produkter matcher dine søgekriterier

Få komfort i topklasse med en velour lænestol

Elsker du også at slappe af i en god stol? Med en velour lænestol får du komfort i topklasse. En velour lænestol har et yderst blødt materiale, som giver din krop en behagelig fornemmelse. Velour giver dig en luksuriøs følelse, og så er det komfortabelt at sidde på. Med en velour lænestol vil du helt sikkert få lyst til at trække dig tilbage og tage dig en rolig stund. Materialet er varmt og silkeblødt, hvilket gør det yderst velegnet i en lænestol. Derudover er en lænestol i velour meget slidstærk, og let at rengøre.

Hvis du ønsker en stor lænestol, som du kan slænge dig i, så kan du med fordel vælge en velour loungestol. En velour loungestol er bredere og mere rummelig end en standard lænestol er. Hvis du elsker at brede dig på langs eller har brug for en lur i ny og næ, så er det værd at overveje en velour loungestol.

Indret stuen med en velour lænestol

Velour lænestole kan placeres i mange forskellige af hjemmets rum f.eks. kontoret, soveværelset eller stuen. Det er selvfølgelig oplagt at placere din velour lænestol i stuen. Du kan skabe en sammenhængende stil i stuen ved at vælge både en velour lænestol samt en velour sofa. På denne måde vil du nemt kunne skabe en rød tråd i din indretning. Din sofa og din lænestol behøver selvfølgelig ikke være i samme materiale. Du kan sagtens indrette med en lænestol i velour på trods af, at du ikke har andre møbler i velour.

Velour lænestole i grøn, blå, rosa og meget mere

Der findes velour lænestole i et væld af farver. Hos ILVA kan du f.eks. finde en grøn velour lænestol. En grøn velour lænestol kan give hjemmet et forfriskende pust. En grøn velour lænestol skaber blikfang i dit hjem og giver indretningen et eksklusivt look. Det samme kan en blå velour lænestol gøre. Derudover giver en blå velour lænestol os en positiv fornemmelse, da den blå farve symboliserer fred og harmoni. Hvis du godt kan lide en romantisk indretningsstil, så kan du også vælge at tilføje en rosa velour lænestol i dit hjem. Rosa er en farve, der giver os en følelse af håb og venlighed. Der kan være fordele ved at vælge farverige velour lænestol, da de ofte giver os positive følelser og energier.

Du behøver dog ikke nødvendigvis at vælge farven på din nye sofa ud fra farvesymbolik og betydninger. Du kan lige så vel vælge farve ud fra, hvad der passer bedst ind i dit hjem. Nogle personer kan godt lide farver og får en munter følelse af dem, mens andre bedre kan lide afdæmpede farver. Afdæmpede farver kan nemlig give indretningen et roligt udtryk, og du bliver sjældent træt af mere neutrale farver. Ved at vælge en sort velour lænestol, så vil du helt sikkert få dig en stol, som du ikke bliver træt af. Du kan også vælge en grå velour lænestol, hvis du ønsker at tage et sikkert valg. Udtrykket behøver ikke at være kedeligt, fordi du vælger en neutral farve. Du kan nemt og hurtigt pifte udtrykket op ved at tilføje farverige puder eller plaider.

Tip: Skab et hyggeligt miljø omkring din velour lænestol ved at tilføje et sidebord, en dekorativ bordlampe, en plante og nogle af dine yndlingsbøger.

Find din nye velour lænestol hos ILVA

Uanset om du vælger en lænestol i grøn velour eller en helt anden farve, så kan du finde din nye velour lænestol hos ILVA. Vi har et stort udvalg af lænestole i velour, men vi har også et udvalg af lænestol i fløjl. Lænestole i fløjl minder meget om velour lænestole. Den største forskel på disse to typer af lænestole er, at lænestole i fløjl har en riflet overflade, hvor velour lænestole har en glat overflade. Det handler altså primært om, hvilket udtryk du er mest til.

Alle vores lænestole fås i forskellige farver, størrelser, faconer og med forskellige farvede ben. Vi har desuden et stort udvalg af puffer, så du kan smide benene op på en puf, der matcher din lænestol i velour.