Kurv
Kurv

Bona Bakkebord

99,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Bona

Praktik og design i flot samspil

Et praktisk bord, der tilfører rummet et flot, simpelt design. Bona-bakkebordet har både det lækre design og i kombination med praktiske funktioner, får du et bord, der passer ind i ethvert rum. Bordet er perfekt både til at vise pyntegenstande frem på - men også til at udfylde en praktisk funktion med den aftagelige bakke.

Elegant bord med aftagelig bakke

Bona-bakkebordet passer ind lige der, hvor du vil have den til det. I stuen, i entreen, i soveværelset. Der er ingen grænser med det lette og enkle design, der på én gang udstråler moderne stil, men som også tilpasser sig rummet med sine rene linjer.

Den aftagelige bakke øverst på bordet gør det muligt at bruge Bona-bordet til flere forskellige formål. Du kan eksempelvis have bordet stående i køkkenet og servere kaffe i stuen på den aftagelige bakke. Den fungerer også optimalt til at servere morgenmaden på sengen. Men du kan naturligvis også have bordet stående i stuen, hvor det kan fungere som opsats til grønne planter, hyggelige familiefotos eller bare diverse lækkert boligtilbehør, du gerne vil vise frem til dine gæster. Bona-bakkebordet kan altså opfylde et behov, hvor du ønsker det.

Det simple og meget enkle stel i metal giver bordet et let og moderne udtryk, der er nemt at passe ind i den nuværende indretning. Da selve bordet ikke tager meget opmærksomhed i sig selv, er det nemt for dig at tilsætte de møbler og det tilbehør, som du gerne vil have, der tager fokus i dit hjem.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sideborde & bakkeborde
 • Diameter
  46 cm
 • Højde
  52 cm
 • Vægt
  1,81 kg
 • Bakke
  Aftagelig bakke
 • Materiale
  Antracit metal
 • Varenummer
  1038871

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...