Kurv
Kurv

Filippa Hjørnebord

Kvadratisk hjørne-sofabord i ubehandlet bøgetræ.
2.099,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Filippa

Klassisk design og flot stil

Er du til det helt klassiske, der bare passer ind uden at tage alt for meget opmærksomhed? Så kig godt på Filippa-hjørnebordet. Det er nemlig sådan, vi beskriver lige netop det bord. Her får du, hvad du ser. God kvalitet, flot design og et hjørnebord, der er nemt at placere i indretningen.

Praktisk hjørnebord med elegant design

Med en stil der passer ind i den hjemmelige, klassiske bolig får du Filippa-hjørnebordet. Det er bordet, hvor du kan stille dine dekorative lysestager og vaser, eller du kan ligge bøgerne og magasinerne, der er gode at have i nærheden, når du slapper af i sofaen. Bordet passer perfekt ind i ethvert hjørne, hvor det både pynter og udfylder en praktisk funktion.

Den kvadratiske form understreger det klassiske design i Filippa-bordet, og formen gør det både elegant og nemt at indrette med. Hvis du bor med en mindre stue, er det også oplagt at bruge Filippa-bordet som stuens sofabord i kombination med din sofa eller komfortable lænestol.

Med sin elegante størrelse er Filippa-bordet også velegnet at stille imellem to lænestole i et hjørne, hvor du kan nyde en snak og en kop kaffe.

Hvis du har forelsket dig i det flotte design, som Filippa-hjørnebordet kommer med, men du gerne vil have mere bordplads til din stue, så findes Filippa også som et større sofabord.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sideborde & bakkeborde
 • Højde
  52 cm
 • Længde
  60 cm
 • Vægt
  12 kg
 • Bredde/Dybde
  60 cm
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Materiale
  Ubehandlet bøg
 • Varenummer
  1002654

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...