Kurv
Kurv

Stressless Swing Swingbord

Bord i sortbejdset bøgetræ til at montere på Stressless lænestole. Bordet kan drejes, så du kan placere bordpladen, hvor du helst vil have den.
1.190,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Stressless Swing

Praktisk og smart svingbord

Drømmer du om et bord, der både er smart og praktisk - på samme tid? Med Stressless Swing-bordet kobler du bordet til din Stressless-lænestol, og på den måde kan du altid have det mest nødvendige stående lige ved hånden. Og så er du samtidig sikret, at dit bord falder ind i samme stil som din stol og resten af stilen i din stue.

Bord med praktiske funktioner

Hvis du er en af de heldige, der til hverdag falder tilbage i en fantastisk, komfortabel lænestol fra Stressless med Classic-stel, kan du koble det smarte Stressless Swing-bord på. Her får du plads til det mest nødvendige lige indenfor rækkevidde. Bordet giver lige netop plads til kaffekoppen, fjernbetjeningen og yndlingsbogen - og hvad behøver du så egentlig mere? Så hvis du vil have et bord, der både er smart, praktisk og æstetisk, så er det Stressless Swing-bordet, der passer ind i din stue og til din Stressless-lænestol med Classic-stel.

Som navnet antyder, er bordet let at svinge frem og tilbage. Så du kan let svinge bordet væk fra stolen, når du ikke skal bruge det. Dermed kan du have plads til at brede dig i stolen, når du trænger til det, og du kan række ud efter nødvendighederne på bordet, når det er det, du har lyst til.

Selv om bordet er koblet på stolen, bliver det ikke påvirket af bevægelser i stolen. Så du kan sikkert og trygt have både kaffekopper og glas stående på bordet.

Stressless Swing-bordet passer til alle Stressless-hvilestole med Classic-understel.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sideborde & bakkeborde
 • Diameter
  27 cm
 • Vægt
  0,8 kg
 • Materiale
  Sort bejdset bøg
 • Varenummer
  1003092

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Loading...