Kurv
Kurv

Stressless Urban Hjørnebord

Hjørnebord med klar glasbordplade og matsort aluminiumsstel.
3.690,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Stressless Urban

Råt hjørnebord med cool detaljer

Det er i detaljerne, helheden opstår, og med det helt rette bord sætter du prikken over i'et i din stue. Det er i dagligstuen, at samværet skabes, og med et smukt bord bliver udtrykket i din stue og dit sofamiljø fuldendt. Med Stressless Urban får du et stilsikkert og tidsløst hjørnebord, der med rene linjer bringer et moderne og nutidigt udtryk ind i din stue.

Moderne hjørnebord i spændende materialer

Med materialer i aluminium og glas er Stressless Urban et helt rent og stilsikkert hjørnebord, der er designet med henblik på at matche Stressless-lænestolene. Stressless Urban er et hjørnebord helt uden dikkedarer, men til gengæld med en stærk attitude, der tiltrækker opmærksomhed.

Den runde bordplade i glas og det blanke understel i aluminium giver et råt og uimodståeligt udseende. Placer det sammen med eller ved siden af eksempelvis Stressless Metro-lænestolen, der også har et stel af aluminium. Voila, så har du et stilrent og gennemført udtryk i din stue, som med garanti fanger dine gæsters opmærksomhed - på den fede måde, naturligvis.

Stressless Urban kommer i to forskellige størrelser. Indret dit hjem med det bord, der passer allerbedst ind i dit hjem. Med Stressless Urban-bordet er du garanteret en stilsikker indretning, hvor venner og familie vil føle sig hjemme.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sideborde & bakkeborde
 • Diameter
  55 cm
 • Højde
  48 cm
 • Vægt
  16 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Materiale
  Stel i mat sort Klar glasplade
 • Varenummer
  1003100

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...