Kurv
Kurv

Fano Sofabord 42 x 60 cm

Sofabord med rund bordplade i hvidolieret egefinér. Bordet har 3 skrå ben i massivt hvidolieret egetræ.
1.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Fano

Tag naturen ind i stuen

Hvem elsker ikke at samles om et rundt bord? De runde former og bløde kanter skaber en helt særlig stemning, der er svær at overgå. Med Fano-sofabordet er du sikker på at få et hyggeligt udtryk ind i din stue, hvor familie og venner med glæde vil samles og nyde kvalitetstid i sofahjørnet.

Moderne sofabord med hyggelig stemning

Fano-sofabordet er et moderne bord, der øjeblikkeligt tilfører et moderne og samtidig hjemmeligt udtryk til din stue. Sofabordet er nemt at sætte ind i den nuværende indretning - med de runde kanter og det naturlige look kan du både sætte bordet ind i din klassiske, moderne og eksperimenterende indretning.

Bordpladen er lavet af finér, der har mange positive egenskaber. Finér giver blandt andet en flot og ensartet overflade til bordet, samtidig med at bordets vægt er betydeligt lettere, end hvis bordet havde været i massivt træ. Derfor kan du nemt flytte bordet rundt i dit hjem, hvor end det passer bedst i indretningen.

Som nævnt er Fano-sofabordet nemt at indrette med - og på grund af bordets størrelse, er det nemt at kombinere med andre mindre borde. Fano kommer også i en større størrelse i nøjagtigt samme moderne design. Sæt de to borde sammen for et hyggeligt og sammenhængende udtryk, eller sæt træbordet sammen med et andet større bord i en iøjnefaldende farve, der øjeblikkeligt sætter liv på indretningen.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  60 cm
 • Højde
  42 cm
 • Vægt
  8 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben
  Ben i massiv hvidolieret eg
 • Bordplade
  Bordplade i hvidolie eg finér
 • Varenummer
  1036948

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...