Kurv
Kurv

Fasano Sofabord 40 x 70 cm

Rundt sofabord med bordplade i lakeret egefinér og stel i sort metal.
2.199,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Fasano

Find sammen om det runde bord

Det runde bord går aldrig af mode. Fasano-sofabordets bløde kanter og dynamiske linjer kan altid bringe stil og charme ind i hjemmet. Og så kan de runde borde samle folk omkring sig - på en måde, som ikke alle borde kan. Der er bare en særlig stemning om de runde former, der rummer mange mennesker. Prøv det selv med dette Fasano-sofabord.

Rundt sofabord med flotte detaljer

Prøv et rundt bord og oplev selv, hvordan det skaber en speciel stemning og charme i rummet, mens det samler folk. Fasano-sofabordet kan det hele - med både rummelighed og lækkert design indtager det ethvert rum med sikker stil. Den runde form indbyder direkte til, at du sætter dig ved det og nyder kvalitetstid og afslapning med dem, du holder af.

Bordplade i røgfarvet egefinér giver et råt og moderne udseende til bordet, der hurtigt giver et flot udtryk til det rum, Fasano-bordet bliver placeret i. Det lette egefinér sørger for en ensartet overflade til bordet. Og samtidig er fordelen ved et bord i finér, at træet ikke udvikler sig på samme måde, som en massiv træplade måske ville gøre. Fasano-bordet holder altså sit smukke look i mange år frem.

Det sorte metalstel giver en særlig og elegant effekt til bordet. Her får du andet og mere end klassiske bordben med en praktisk funktion. Stellet på Fasano-sofabordet tilfører bordet et unikt design, der skiller sig ud fra det gængse sofabord.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  70 cm
 • Højde
  40 cm
 • Vægt
  9 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Stel
  Stel i sort metal
 • Bordplade
  Bordplade i lakeret egefinér
 • Varenummer
  1036955

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...