Kurv
Kurv

Halland Sofabord 45 x 55 cm

Rundt sofabord i hvidt laminat med massivt sortbejdset egetræsstel.
2.399,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Halland

Alsidigt sofabord i høj kvalitet

Halland-sofabordet står både smukt alene og i kombination med andre borde i samme stil. Så uanset om dit hjem er rummeligt eller mere begrænset, vil Halland-sofabordet tilføre en stil, der fanger opmærksomheden, med det samme du træder ind i rummet.

Høj kvalitet og smukt design

Danskproduceret, høj kvalitet og skandinavisk, lækkert design. Så kort kan vi beskrive Halland-sofabordet. Med et sofabord som Halland, er det slut med at bekymre dig om indretningen af din stue. Sofabordet sætter nemlig en tyk streg under den flotte stil og sørger for, at din dagligstue fremstår klassisk og stilfuld hele tiden.

Halland-bordet er oplagt at placere sammen med hjemmets sofa eller lænestol. Men den egner sig også rigtig fint som et lille hjørnebord med en grøn plante eller hyggelige stearinlys på. Uanset om du placerer Halland-sofabordet alene eller samlet vil det give dig en indretning, der både er elegant og tidsløs.

Hvis du bor i en mindre bolig, er det runde sofabord særdeles velegnet som hjemmets sofabord, da det både er rummeligt og praktisk. Men hvis du bor i en større bolig, er det oplagt, at sætte Halland-sofabordet sammen med et eller flere lignende borde i forskellige størrelser. Hvis du sætter en klynge af borde sammen, får du en dynamisk indretning, der skiller sig ud. Og da bordet er lavet i lette materialer, er de lette at flytte rundt med alt efter behov og ønske.

Halland-sofabordet er udformet i slidstærke materialer af høj kvalitet. Derfor er du sikret et sofabord, der er let at vedligeholde og som du kan have i mange år.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  55 cm
 • Højde
  45 cm
 • Vægt
  7 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Bordplade
  Laminat Hvid
 • Stel
  Stel i massiv sortbejdset eg
 • Varenummer
  1031276

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...