Kurv
Kurv
Tilbuddet slutter om 3 dage

Iris Sofabord 42,5 x 60 cm

Rundt sofabord med hvid laminatbordplade og ben i hvidolieret egetræ.
Før 2.199,-
1.699,-
Spar 500,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Iris

Alsidigt bord med mange muligheder

Iris er et stilrent og enkelt sofabord, der passer ind de fleste steder. Det brugbare bord kan både fungere som det praktiske islæt i dagligstuen, i soveværelset eller på børneværelset. De rene linjer giver dig mulighed for at tilsætte mange forskellige stilarter sammen med Iris-sofabordet.

Småt bord med simpelt design

Det lille, simple Iris-sofabord kan tilføre et utal af funktioner i hjemmet. Her får du både et sofabord, et sengebord, et bord til entreen eller måske til badeværelset. Det egner sig nemlig godt til at placere både praktiske ting som kaffekoppen ved sofaen, men du kan også bruge det til at vise dine smukke planter eller lysestager frem i den stilsikre stue.

Bordets størrelse og form gør det oplagt at kombinere med et eller flere andre borde, så de sammen kan skabe en sammenhængende og dynamisk indretning, der skiller sig ud fra mængden. Hvis du sætter Iris-bordet sammen i en klynge af borde, kan du med fordel kombinere borde i forskellige materialer eller farver for at sætte farve og liv på indretningen. En anden oplagt løsning er at kombinere det lille Iris-bord med det større bord i samme design for at skabe en komplet indretning, der både er smuk, moderne og indbydende.

Benene i hvidolieret eg giver bordet et rent og gennemført udtryk og sætter de naturlige materialer i fokus.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Diameter
  60 cm
 • Højde
  42,5 cm
 • Vægt
  10 kg
 • Hylde
  Ingen hylde
 • Ben farve
  Ben i hvidolieret eg
 • Materiale
  Hvid laminat
 • Varenummer
  1002627

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...