Vælg mellem mange typer af sofaer:

86varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 86

2 og 3 personers sofaer i alverdens farver

En stue uden en sofa, er ikke en rigtig stue. Sådan er der sikkert mange mennesker, der har det, og vi forstår det godt. Hos ILVA elsker vi sofaer, og vi har 100-vis af smukke sofaer i forskellige materialer, farver og designs. Så uanset hvordan du bor, og hvor meget plads du har, finder du med garanti en sofa i vores sortiment, som vil passe til din stue.

2 personers sofaer er som de lidt større 3 personers sofaer ideelle til den lille stue i en lejlighed. Her kan du slå dig ned efter en lang dag på job eller studiet og slappe af med dine yndlingsserie og en god kop kaffe. Hvad enten du er til den klassiske stil med rene linjer og afdæmpede farver, eller du er til de iøjnefaldende farver og vovede designs, finder du hos ILVA 2 og 3 personers sofaer, der er perfekt til netop din personlige stil.

De små 2 personers sofaer er også blevet mere og mere populære i andre rum end netop stuen. Placér den i børneværelset, på reposet eller sågar i soveværelset og skab en hyggelig oase, hvor der er plads til hygge og afslapning.

Sammensæt en 2 og 3 personers sofa til et lækkert sofasæt

Hvis du drømmer om at indrette en hyggelig sofakrog, hvor der er plads til både venner og familie, er det oplagt at sammensætte to mindre sofaer i samme serie. På den måde er der god plads til sofahygge med brætspil eller film. Hos ILVA finder du flere serier, der rummer både en 2 og en 3 personers variant. På den måde er det let at vælge netop dine favoritter. Med det helt rigtige sofabord og måske en lækker lænestol, er der virkelig gjort klar til en hyggestund med de nærmeste.

Du kan vælge den sikre løsning og vælge to sofaer i samme serie. Eller du kan lade fantasien få frit spil og sammensætte to sofaer, der ikke nødvendigvis passer sammen. På den måde kan du skabe din helt egen personlige stil.