Kurv
Kurv

Lotus venstrevendt sofa med chaiselong

Chaiselongsofa med grågrønt stofbetræk. Ben i hvidolieret egetræ. Chaiselongen er venstrevendt. Sofaen er polstret med polyetherskum i både sæde- og ryghynder, hvilket giver en blød og behagelig siddekomfort. Der kan tilkøbes nakkestøtter.
5.999,-

Del din betaling op Vælg finansiering med Express Bank i kurven
Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Lotus

Skab et hjørne med plads til afslapning

Smid dig i sofaen og slap helt af. Hovedet tilbage og benene op. Det er i sofaen, du slapper af, og det er i sofaen, du lader batterierne op. Lotus-sofaen er det oplagte sted at smide sig efter en lang dag. Og samtidig passer Lotus simple og flotte design smukt ind i enhver indretning.

Indret dig med klassiske former og simple farver

Det simple og det klassiske passer ind i enhver stil og indretning. Her er ikke noget, der stikker ud, og netop derfor er Lotus-sofaen nem at placere i hjemmet. Vælg Lotus hvis du vil have en sofa, som du kan læne dig tilbage i og læse en bog sammen med børnene, drikke en kop kaffe med vennerne eller bare slappe af i dit eget selskab. Der er plads til det hele i Lotus-sofaen.

Sofaen er polstret med polyetherskum i både sæde- og ryghynder. Skummet giver en blød og behagelig siddekomfort og er meget lidt påvirkeligt overfor fugt. Derfor sørger skummet også for, at du får dig en sofa, som er hygiejnisk og derfor har en god holdbarhed. Udover en praktisk og stilren sofa, som er nem at indrette med, får du altså også et møbel, som du sidder dejligt og behageligt i.

De hvidolierede ben i eg giver sofaen et udtryk, der bidrager til det simple og lette, skandinaviske udseende, som er både moderne og elegant. Sofaen er velegnet at bruge i mange forskellige indretninger, og du kan vælge blandt forskellige betræk, så du får en sofa, der passer nøjagtigt til din personlige smag.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Chaiselongsofaer
 • Højde
  80 cm
 • Længde
  217 cm
 • Vægt
  58,6 kg
 • Bredde/Dybde
  147 cm
 • Fyld i sæde
  Polyetherskum
 • Højre- eller venstrevendt
  Venstrevendt
 • Siddehøjde
  44 cm
 • Ben farve
  Ben i hvidolieret eg
 • Betræk
  Golf Deep Green stof
 • Varenummer
  1045702

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...