Kurv
Kurv

Lotus højrevendt hjørnesofa med pufafslutning

Hjørnesofa i grågrønt stof med højrevendt pufafslutning. Skrå ben i hvidolieret eg. Både sæde og ryg er polstret i polyetherskum, der sikrer en behagelig og blød komfort. Der findes matchende nakkestøtter til sofaen.
6.999,-

Del din betaling op Vælg finansiering med Express Bank i kurven
Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Lotus

Skab et hjørne med plads til afslapning

Når du slænger dig i sofaen, smider benene op og læner hovedet tilbage, skal der meget til for at ødelægge den behagelige stemning. Det er i sofaen, du slapper af og lader batterierne op. Lotus-sofaen er det oplagte sted at smide sig efter en lang dag. Her kan du med lethed læne dig tilbage i en komfortabel og stilfuld sofa.

Indret dig med klassiske former og simple farver

Lotus-sofaen bringer simple former og en klassisk-moderne stil ind i ethvert hjem. Og det er netop derfor, at lige netop Lotus-sofaen altid passer ind i enhver indretning. Her er ikke noget, der stikker særligt ud, og derfor er Lotus-sofaen nem at indrette med. Hvis du drømmer om en sofa i dit hjem, hvor du både kan sætte dig og læse en bog sammen med børnene, eller hvor du kan samle vennerne til et glas vin, er Lotus et naturligt valg. Her er nemlig plads til det hele.

Sæde- og ryghynderne er polstret med polyetherskum , der sørger for en blød og behagelig komfort uanset om du sidder op eller ligger ned. Polyetherskum er meget lidt påvirkeligt af fugt, og netop derfor sørger skummet for, at du får en sofa, der er hygiejnisk. Og samtidig får du en komfortabel og stilren og sofa, der er nem at indrette med.

De skrå ben i hvidolieret eg bringer et let og simpelt udtryk ind i rummet. Benene understreger sofaens simple, skandinaviske udseende, som er både moderne og elegant. Sofaen er velegnet i mange forskellige indretninger, og du kan vælge blandt flere forskellige betræk, så du får en sofa, der passer nøjagtigt ind i dit hjem.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Hjørnesofaer
 • Højde
  80 cm
 • Længde
  227 cm
 • Vægt
  68,2 kg
 • Bredde/Dybde
  200 cm
 • Fyld i sæde
  Polyetherskum
 • Højre- eller venstrevendt
  Højrevendt
 • Siddehøjde
  44 cm
 • Ben farve
  Ben i hvidolieret eg
 • Betræk
  Golf Deep Green stof
 • Varenummer
  1045699

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...
Loading...