636varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 636

Massevis af havemøbler på tilbud

Når solen endelig skinner, og temperaturen sniger sig bare en anelse over 15 grader, får de fleste mennesker travl med at komme ud i haven, gården eller på altanen for at nyde varmen og lyset. Hos ILVA finder du uge efter uge masser af skarpe tilbud på havemøbler og loungehavemøbler, som kan gøre det både lidt hyggeligere og mere komfortabelt at tilbringe tid udendørs.

Se eksempelvis det store udvalg af havemøbelsæt, der netop nu er på tilbud. Her er noget for enhver smag og pengepung, så terrassen kan blive gjort forårs- og sommerklar.

Altid mange forskellige havestole og haveborde på tilbud

Hvis du gerne selv vil sammensætte dit nye havesæt, eller hvis det kun er den ene del af dit nuværende havemøbelsæt, der trænger til udskiftning, finder du også en lang række tilbud på løse haveborde og havestole. Dermed kan du frit kombinere netop de dele, du bedst kan lide.

Havemøbelsættet er måske det mest klassiske valg, når det kommer til havemøbler. Men de senere år har flere og flere danskere fået øjnene op for de komfortable loungemøbler, der giver mulighed for at trække selv sofahyggen med ud i haven. Og til den lange lyse sommeraftener er det perfekt at slå sig ned med venner og familie i et lækkert loungesæt med havesofa og bord. Det finder du naturligvis også på tilbud hos ILVA.

Få inspiration til indretning af din have

Hvis du selv er løbet tør for inspiration til, hvordan du indretter din have, så der er plads til både hygge, leg og og aktivitet. Få gode råd og idéer til indretning på både lidt og meget plads. Og læs om de nyeste trends og tendenser indenfor haveindretning lige her: Inspiration til haven