Kurv
Kurv

Tæpper

Et gulvtæppe kan gøre alverden til forskel i din boligindretning. Bløde tæpper, moderne tæpper, store gulvtæpper – mulighederne er mange, men du kan uden tvivl finde dit kommende gulvtæppe hos ILVA. Vi har tæpper i alle former, størrelser og farver, så du helt sikkert kan finde din favorit blandt det store udvalg.  

Vælg tæppetype:

Produkter: 100
Produkter:100
Vælg visning:

Udsalg

og andre gode tilbud

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 100

Find det rigtige gulvtæppe til din indretning

Der er ingen tvivl om, at tæpper kan have en helt særlig effekt og give en følelse af hjemlighed. Leder du efter en måde, hvorpå du nemt og hurtigt kan give dit hjem en masse personlighed og farver, så er løse tæpper en rigtig god løsning. Her har du rig mulighed for at gå i gang med alle husets rum. Eksempelvis er et tæppe til entréen med til at gøre den mere indbydende, mens et stue tæppe varmer fødderne på de lidt koldere dage. Har du børn, er det også oplagt at vælge et blødt gulvtæppe til børneværelset, så de kan sidde og lege et mere behageligt sted end det glatte og kolde trægulv.

Stort udvalg af løse tæpper til stuen

For de fleste af os er stuen det største rum i boligen og samtidig også der, hvor der er mest gulvplads. Har du pladsen til det, skal du ikke tøve med at placere et stort gulvtæppe i rummet. Store tæpper skaber både hygge og personlighed, men er også praktiske og lydisolerende. Er det sparsomt med kvadratmeterne, kan små gulvtæpper også gøre en stor forskel. Et lille gulvtæppe er ofte også -nemmere at indrette med, fordi de ikke fylder så meget i rummet.

I stuen vælger rigtig mange at lægge et tæppe under spisebordet, eller et tæppe under sofaen eller sofabordet. Det er en god idé, fordi det indrammer områder af rummet og på den måde skaber små afdelinger. Når du vælger gulvtæpper til stuen, er det vigtigt at huske tæppeunderlag, så der ikke er nogen, der falder eller snubler.

Det er som om, der mangler noget..

Vi har vist alle prøvet at stå i et rum med dårlig akustik, og hvor hver en lyd runger og giver genklang. Tæpper sørger nemlig ikke kun for at varme fødderne. De er også eksperter i at skabe god akustik og rumfornemmelse. Og du kan i samme omgang også købe tæppe til dit uderum. Her kan du nemlig tage den indendørs hygge og hjemlighed med udenfor, så du i sommerhalvåret kan nyde godt af samme design og æstetik, uanset om du befinder dig ude eller inde. Du kan også altid tage et kig på vores tilbudsside og se, om du kan finde tæpper på tilbud. I vores tæppeoutlet finder du også billige tæpper, hvor prisen er skruet helt i bund, da sortimentet hovedsageligt består af restpartier.

Både store og små tæpper til gulvet

Uanset om du er på jagt efter et tæppe til køkkenet, design tæpper, farverige tæpper, eller noget helt syvende, findes de alle sammen i et væld af størrelser. En del af vores kunder efterspørger store løse tæpper 300x400cm til at have under spisebordet, mens et gulvtæppe på 200x300cm også er en rigtig populær størrelse. Udover dimensionerne kan du også vælge ud fra format. Et kvadratisk eller rundt tæppe kan fungere rigtig fint som tæppe til sofabordet, mens et tæppe til gangen eller entréen ofte skal være af mere aflang karakter. Der er ingen tvivl om, at løse gulvtæpper fås i et utal af variationer, men du kan nemt og hurtigt få et overblik over de forskellige typer ved hjælp af navigationen ovenfor.

Hvilken type tæppe skal jeg vælge?

De fine kelimtæpper er et oplagt valg i stuen, da de er fremstillet i 100% uld, som luner godt om fødderne. Kelim er en væveteknik, som er blevet brugt siden oldtiden i lande som Egypten, Tyrkiet og Peru. Disse tæpper knyttes i hånden, og trådenderne skjules ofte, så tæpperne er ens på begge sider og dermed vendbare.

Psst.. Er du til bløde tæpper, kan du også kigge i vores udvalg af bomuldstæpper.

Hvor Kelim-væveteknikken er flere tusind år gammel, så er tufting er en nyere teknik, udviklet til industriel brug i midten af det 20.århunderede. Tuftede tæpper er meget bløde at gå på, og tufting bruges også til kunsthåndværk, hvilket tydeligt ses i de kreative mønstre. Hvis du vil give din bolig et eksklusivt touch af kunstnerisk design, kan vi anbefale de tuftede uldtæpper i lækre pasteller.

I modsætning til både Kelim og tuftede tæpper fremstilles vores ryatæpper af syntetiske fibre, hvilket gør dem meget slidstærke. Denne gamle væveteknik blev for alvor populær i 1960’erne, hvor disse langhårede og farvestrålende tæpper reflekterede det glade og eksperimenterende samfund som var opstået oven på den tunge efterkrigstid. Blandt vores udvalg af Ryatæpper finder du flere standardmål såsom 140x200 cm, 170x240 cm og den store størrelse 200x300 cm.

Skulle uheldet være ude

Åh nej, du har lige valgt et flot, lyst gulvtæppe, men nu er der en stor rødvinsplet, som ikke er til at undgå at se. Pletter kan ikke undgås, men når uheldet sker, er det vigtigt at holde sig for øje, hvilket materiale dit tæppe er lavet af. Forsøger du at rense forkert, kan det nemlig gøre skaden endnu værre. Du kan få mere råd og vejledning i vores plejeguide, kontakte os via chatten, eller besøge os i dit nærmeste bolighus.