Kurv
Kurv
Produkter: 102
Produkter:102
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 102

Stilfulde tæpper til alle årstider

Er du på udkig efter lidt farver og spræl til din bolig, kan et par løse tæpper være en nem og billig måde at gøre dit hjem lidt mere personligt på. Et tæppe i entreen er med til at gøre den mere indbydende, og i stuen varmer det fødderne og giver også børnene mulighed for at sidde og lege et mere behageligt sted end det glatte og kolde trægulv. De fine kelimtæpper er et oplagt valg i stuen, da de er fremstillet i 100% uld, som luner godt om fødderne. Kelim er en væveteknik, som er blevet brugt siden oldtiden i lande som Egypten, Tyrkiet og Peru. Disse tæpper knyttes i hånden, og trådenderne skjules ofte, så tæpperne er ens på begge sider og dermed vendbare. 

Psst.. Er du til bløde tæpper, kan du også kigge i vores udvalg af bomuldstæpper.

Hvor Kelim-væveteknikken er flere tusind år gammel, så er tufting er en nyere teknik, udviklet til industriel brug i midten af det 20.århunderede. Tuftede tæpper er meget bløde at gå på, og tufting bruges også til kunsthåndværk, hvilket tydeligt ses i de kreative mønstre. Hvis du vil give din bolig et eksklusivt touch af kunstnerisk design, kan vi anbefale de tuftede uldtæpper i lækre pasteller.

I modsætning til både Kelim og tuftede tæpper fremstilles vores ryatæpper af syntetiske fibre, hvilket gør dem meget slidstærke. Denne gamle væveteknik blev for alvor populær i 1960’erne, hvor disse langhårede og farvestrålende tæpper reflekterede det glade og eksperimenterende samfund som var opstået oven på den tunge efterkrigstid. Blandt vores udvalg af Ryatæpper finder du flere standardmål såsom 140x200 cm, 170x240 cm og den store størrelse 200x300 cm.

Giv hverdagen lidt ekstra farver

Siden 1961 har ILVA haft en mission om at udbyde boligtilbehør, der ikke ligner alle andres og præsentere produkter til både kollegieværelset, familievillaen og penthouselejligheden. Derfor kan du shoppe ud fra dine prioriteringer og behov. Hvad end du er til de smukke naturfarver, ægte lammeskind eller hjemlig hygge med et hæklet tæppe, er det vigtigt, at du kan sætte dit personlige præg på din bolig. ILVA giver dig mulighed for at blande din personlige stil med tidens mode. Vi garanterer, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Tidens boligudstyr må gerne være elegant og modigt, og er du til de stærke farver, er der masser af inspiration at hente. ILVA giver dig de friske og skarpe farver i stilfuldt design. Med tæpper kan du få lidt ekstra farver og glamour ind i din bolig uden at bryde med den øvrige stil.

Med ILVAs katalog kan du få et fuldt overblik over produkterne og masser af inspiration. Det skal være nemt at shoppe online hos ILVA, derfor giver vi naturligvis 30 dages returret, og fortryder du dit køb, har du også mulighed for at returnere varen i din lokale ILVA, selvom den er købt online.