Kurv
Kurv
Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Ryatæpper er moderne i de danske hjem

Ryatæpper har fået et comeback. De er igen blevet populære i de danske hjem, og vi forstår godt hvorfor. Ryatæppet er nemlig dejligt blødt at gå på, og så er det også smukt med sit glinsende udtryk. Ryatæppet er blevet fremstillet siden 1400-tallet. Før i tiden blev ryatæppet fremstillet i uld og blev produceret ved at væve eller knytte materialet i hånden. Ryatæppet slog for alvor igennem i 70’erne, hvor ryatæppet var rigtig moderne. Nu er det hyggelige og stilfulde ryatæppe blevet moderne igen, og i dag bliver tæppet også kaldt et ’shaggy tæppe’.

Få det blødeste underlag med et ryatæppe

Et ryatæppe har et varmt og blødt underlag, som er dejligt at gå på. Hvis du ikke har gulvvarme eller har tendens til at fryse dine fødder, så er et ryatæppe helt perfekt at have i din bolig. Udover at være varmt og blødt, så skaber et ryatæppe også en hyggelig atmosfære. Den pjuskede overflade på ryatæppet skaber en flot glans og en spændende tekstur, som giver et smukt design og et hjemligt udtryk.

Indret med ryatæpper

Hos ILVA kan du finde et smukt ryatæppe til din bolig. Vi har ryatæpper i brune og grålige nuancer, som er nogle fine farver, der passer smukt til de fleste indretningsstile. I vores sortiment finder du ryatæpper i uld, polyester og akryl. Vores ryatæpper indeholder ofte et mix af uld, polyester eller akryl. De syntetiske materialer gør, at ryatæppets kvalitet er høj. Dette er fordelagtigt, da syntetiske materialer gør tæppet forholdsvis nemt at støvsuge og holde fnugfrit.

Størrelserne på vores ryatæpper egner sig særdeles godt til at have liggende under sofaen og sofabordet. Du kan holde dig i de samme nuancer, hvis du har en sofa i en neutral farve, men du kan også sagtens mixe ryatæppet med en mønstret eller farverig sofa. Tæppet er også velegnet til at have ved siden af sengen i soveværelset, da det vil skabe en ekstra hyggelig stemning i rummet. Ryatæppet er også oplagt at have liggende på børneværelset, fordi tæppet er rigtigt blødt at kravle eller lege på. Ønsker du et mere farverigt eller mønstret tæppe, kan du med fordel gå på opdagelse i vores kelimtæpper eller tuftede tæpper.

Psst.. Vi anbefaler, at du tilkøber et skridsikkert underlag til dit nye tæppe.