Julegaveidéer

Her har vi samlet inspiration til de bedste gaveidéer til enhver smag og pengepung. Find den perfekte gave til din kæreste, forældre, søskende og børn og mærk julefreden sænke sig derhjemme.

Julegaven til hende

Julegaven til ham

Julegaven til de små

Gaver

UNDER 200,-

Gaver

Under 500,-

Gaver

Under 1000,-

Vores julegave favoritter

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Julegaveidéer til hele familien

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er igen blevet tid til at finde de helt perfekte gaver til dine kære. Vi vil allesammen gerne forkæle vores nærmeste, men det er ikke altid helt nemt at finde den rigtige gave. Hos ILVA har vi masser af spændende julegaveidéer, der kan inspirere og hjælpe dig til at vælge den rigtige gave.

Her på siden kan du se gode gaveidéer til både ham og hende - og til familiens børn. Og du finder gaveidéer i mange forskellige prisklasser, så du kan ramme det gavebudget, du har planlagt.

Julegaver til ethvert budget

Hos ILVA kan du finde julegaveidéer, uanset om du har et stort eller et lille budget. Ofte laver man aftaler i familien om, hvad en gave maksimalt må koste. Og så er det lige lidt lettere at finde den rigtige gave til den rigtige pris, når du kan kigge ind i gaveidéerne i bestemte prisintervaller.

Så uanset om du skal købe julegave til dine børn, til din mand, gave til din veninde eller julegaven stin svigermor, så er ILVA er et godt sted at starte. Vi har nemlig samlet inspiration til julegaveidéer, der vil skabe glæde hos den der modtager gaven.

For eksempel kan du finde masser af spændende inspiration i vores sektion om boligtilbehør. Her finder du krukker, puder, vaser og andre smukke produkter, der kan give boligen lidt ekstra kulør eller kant. Eller hvad med julegaveidéer til soveværelset, entréen eller køkkenet?

Bredt udvalg af julegaveidéer

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af julegaveidéer, der passer til enhver smag, stil og budget. Så det er bare at gå på opdagelse i ILVA’s juleunivers, hvor vi hjælper dig med at finde den helt rigtige julegave. Igen i år har vi lanceret et stort julekatalog. I vores julekatalog har vi samlet alt fra brugskunst over møbler til indretningstips.

Se julekataloget, og find aktuelle gaver og gaveidéer, der skaber glæde juleaften. Her finder du bestemt en idé eller to til din svigermor, moster, kæreste eller måske en idé eller to til din egen ønskeseddel.

Lav en liste med gaveidéer - også til dig selv

De fleste kender sikkert godt fornemmelsen af at være fuldkommen på bar bund, når man i starten af november eller en måned før sin fødselsdag bliver afkrævet en ønskeseddel. Pludselig kan man ikke komme i tanke om noget som helst, man ønsker sig. Og man ender igen med at skrive de samme få ønsker ned og sende til familien. Derfor er det faktisk en god idé hele året rundt at få noteret gaveønskerne ned - selvom der er længe til både jul og din fødselsdag. På den måde husker du både de store og små ting, som du i årets løb forelsker dig i. Så bliver det både sjovere for dig som modtager og meget lettere for dem, der skal købe din gave.

Hvis du er rigtig snedig laver du også en omvendt liste for de familiemedlemmer og venner, du normalt udveksler gaver med. Notér ned hver gang at din mand nævner et eller andet, han godt kunne tænke sig. Og husk at få skrevet ned, at det oplagte julegave til din mor er en ny standerlampe, fordi den gamle efterhånden synger på sidste vers. På den måde er det nemlig meget lettere at finde den helt rigtige gave, når jul eller fødselsdag nærmer sig. Og du kan endda være så heldig at overraske modtageren med en gave, som han eller hun helt havde glemt at få skrevet på ønskesedlen.

Vi kan naturligvis kun opfordre dig til at starte med at kigge hos ILVA, når du skal finde på gaveønsker til både dig selv og dine nærmeste. Her finder du masser af gaveidéer og et stort udvalg af lækre varer til rigtig fornuftige priser.