Kurv
Kurv

Gaveidéer

Vi har samlet inspiration til de bedste gaveidéer til enhver smag og budget. Find den perfekte gave til din kæreste, forældre, søskende og børn, eller søg inspiration til din egen ønskeliste her hos ILVA.

UBEGRÆNSET BYTTERET

Du kan roligt købe den perfekte gave til dine nærme - den kan nemlig byttes når som helst. Hos ILVA refunderer vi det fulde beløb - uden tidsbegrænsning. Det gælder, uanset om varerne er købt i et af vores bolighuse eller online på ilva.dk. Se mere om ubegrænset bytteret her.

 

Lav en liste med gaveidéer - også til dig selv

De fleste kender sikkert godt fornemmelsen af at være fuldkommen på bar bund, når man i starten af november eller en måned før sin fødselsdag bliver afkrævet en ønskeseddel. Pludselig kan man ikke komme i tanke om noget som helst, man ønsker sig. Og man ender igen med at skrive de samme få ønsker ned og sende til familien. Derfor er det faktisk en god idé hele året rundt at få noteret gaveønskerne ned. På den måde husker du både de store og små ting, som du i årets løb forelsker dig i. Så bliver det både sjovere for dig som modtager og meget lettere for dem, der skal købe din gave.

Hvis du er rigtig snedig, laver du også en omvendt liste for de familiemedlemmer og venner, du normalt udveksler gaver med. Notér ned hver gang at din mand nævner et eller andet, han godt kunne tænke sig. Og husk at få skrevet ned, at den oplagte gave til din mor er en ny standerlampe, fordi den gamle efterhånden synger på sidste vers. På den måde er det nemlig meget lettere at finde den helt rigtige gave, når jul eller fødselsdag nærmer sig. Og du kan endda være så heldig at overraske modtageren med en gave, som han eller hun helt havde glemt at få skrevet på ønskesedlen.

Vi kan naturligvis kun opfordre dig til at starte med at kigge hos ILVA, når du skal finde på gaveønsker til både dig selv og dine nærmeste. Her finder du masser af gaveidéer og et stort udvalg af lækre varer til rigtig fornuftige priser.