Kurv
Kurv

Havemøbler

Tilbud på havemøbler
Loungemøbler
Havestole
Haveborde
Parasoller
Liggestole
Altanmøbler
Populære Havemøbel-serier
Produkter: 384
Produkter:384
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale
Materiale (Sæde)
Materiale (Bordplade)

     

     

     

     

     

     

   

    

    

    

Viser 21 af 384
Loading...
Loading...

Stilfulde havemøbler til altan og terrasse

Hvis du er som de fleste andre danskere, går du hele efteråret og vinteren og glæder dig til, at det igen bliver tid til at finde dine havemøbler frem fra gemmerne. Og der er da heller ikke meget, der slår en lys og lun sommeraften i godt selskab - og så er det selvfølgelig vigtigt, at både havemøblerne og indretningen af terrassen er indbydende og hyggelig, så I får lyst til at blive siddende.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af stilfulde havemøbler til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet et stort udvalg af lækre haveborde og havestole i mange forskellige designs, liggestole og loungemøbler til afslapning i haven, ligesom du finder blandt andet krukker og havehynder til at skabe den rette stemning på terrassen.

Hos ILVA kan du også fra tid til anden være heldig at finde havemøbler på tilbud, så du kan gøre en rigtig god handel, uanset om du er på jagt efter et stort havesæt og loungesæt til terrassen eller et lille cafésæt til din altan. Du finder desuden havemøbler i blandt andet metal, beton og træ i vores sortiment. 

Hvilke havemøbler skal du vælge?

Du har måske allerede opdaget, at ILVAs udvalg af havemøbler er ganske stort. Og det kan måske være lidt svært at vælge de helt rigtige møbler til din have eller altan. Og det er faktisk også svært at give et enydigt svar på, hvilke havemøbler du skal vælge. Først og fremmest fordi valget i høj grad afhænger af smag og behag.

Nogle elsker den romantiske stil med hvidmalede havemøbler i træ, andre er til et boheme look med bambus havemøbler eller havemøbler i flet, mens andre igen er til det enkle og stringente look, som eksempelvis havemøbler i metal eller beton giver. Men uanset hvilken stil, du er til, tør vi faktisk godt love, at du hos ILVA finder havemøbler, der falder i din personlige smag.

Noget andet som skal være med til at guide dig til valg af de rigtige møbler er, hvor meget plads du har til havemøblerne. Det er selvfølgelig ikke smart at forsøge at klemme en stor loungesofa ind på en lille bitte altan, men et lille cafésæt kan også komme til at se lidt malplaceret ud på en stor terrasse. Så kast et blik på det område, hvor havemøblerne skal stå - og mål gerne en smule op. Så har du en fornemmelse af, hvad der passer ind.

Møblernes design kan derudover få dem til at syne enten mindre eller større. Så hvis du har en stor åben terrasse kan du med fordel vælge mørkegrå eller sorte havemøbler eller loungemøbler i et massivt design. Omvendt er hvide havemøbler eller møbler i en anden lys farve og i et let design velegnede til en lille terrasse eller en altan. 

Endelig kan du selvfølgelig kigge lidt på dit hjem - bor du i et nybygget hus med meget rene linjer? Så er det en god idé at vælge havemøbler, der passer til dette design. Hvis du vælger rå og kantede materialer som eksempelvis metal eller beton er det en god idé at bløde looket en smule op ved at vælge eksempelvis et bord med en træbordplade.

Du kan sikkert også forestille dig at hvidmalede havemøbler bestående af havebord og en havebænk og nogle stole i et klassiske design passer perfekt til et ældre stråtækt hus eller et træsommerhus. Og bor du i en villa eller et parcelhus fra 1960'erne eller 1970'erne kan du understrege husets stil ved at vælge retro inspirerede havemøbler.

Psst.. Glem ikke havetilbehøret, som bidrager til stemningen og udtrykket på altanen eller terrassen. Se bl.a. vores udendørstæpper, udendørslamper, parasoller osv.

Vedligeholdelsesfri havemøbler - eller havemøbler i træ?

Havemøbler findes i mange forskellige materialer, og inden du køber nyt, er det klogt at overveje, hvor meget tid du har lyst til at bruge på at vedligeholde dine nye møbler.

Nogle materialer er nærmest vedligeholdelsesfrie - det er eksempelvis metal, glas, beton, fibercement og polyrattan.

Polyratten er et flettemateriale, der populært blandt mange boligejere, fordi det er et stærkt materiale, som kan tåle de skiftende temperaturer hele året rundt. Samtidig vil UV-strålerne fra solen ikke på samme måde falme dine havemøbler i polyrattan som de vil gøre ved havemøbler i naturligt træ. 

Andre materialer kræver lidt mere pleje, hvis de skal forblive flotte i lang tid. Og det er i særdeleshed træhavemøbler, der i nogle tilfælde kræver en vis portion arbejde at holde pænt. Til gengæld er træ et smukt naturmateriale, som generelt passer rigtig godt ind i den danske indretningsstil både ude og inde. Og derfor er det stadig et populært valg blandt ILVAs kunder. 

Træ er da heller ikke bare træ, for teak havemøbler er eksempelvis særdeles hårdføre. Hos ILVA finder du ligeledes havemøbler i bambus og akacietræ, der klarer den omskiftelige danske sommer fint, selvom du ikke helt undgår at tænke på vedligeholdelsen.

Bæredygtige havemøbler i FSC-mærket træ

Alle vores træhavemøbler er fremstillet af FSC-certificeret træ. FSC er en international mærkningsordning for træ, der har tre grundprincipper: Der må ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere. Der skal tages hensyn til de oprindelige folk i skovene.  Skovarbejderne skal sikres ordentlige arbejdsvilkår og en ordentlig løn. Derfor kan du populært sagt købe træhavemøbler med god samvittighed, når du køber FSC-mærkede havemøbler.

Tip: Husk at købe overtræk til havemøbler samt parasolovertræk, så du beskytter dine møbler mod vind og vejr. På denne måde kan du bevare dine havemøbler i længere tid.